Μπεκατώρου: "Προσπαθώ να κάνω παιδί με εξωσωματική"!

02.01.2015
Η Μαρία Μπεκατώρου στο παρελθόν είχε εκφράσει την ενόχληση της για την ερώτηση που της κάνουν συνέχεια για το παιδί. Μάλιστα, πέρυσι είχε "βάλει" χέρι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν είχε ρωτήσει καλεσμένη τους για το θέμα αυτό.

Ωστόσο, ως καλεσμένη στο Πρωινό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η γλυκιά παρουσιάστρια μίλησε για τη μητρότητα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι προσπαθεί να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ο Αντώνης (σ.σ. ο σύζυγός της) έχει αυτή τη σιγουριά. Θέλω κι εγώ να έχω αυτή τη σιγουριά μέσα μου, ότι θα μας έρθει ένα παιδί, γιατί πραγματικά το θέλουμε πολύ. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που λέμε “αν έρθει…”. Εμείς θέλουμε πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι σε μια γυναίκα 40 ετών, στα 41 πάω τώρα, είναι λογικό να μην είναι πολύ εύκολο να κάνει με κανονικό τρόπο ένα παιδί. Εγώ το ξέρω και προσπαθώ, το παλεύω, να κάνω ένα παιδί με εξωσωματική. Είμαι νομίζω σε έναν καλό δρόμο, γιατί έχω μια καλή ψυχολογία. Επειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες, θυμάμαι φίλες μου να κλαίνε κάθε μήνα που δεν είναι ακόμα έγκυες. Κι όμως! Όταν μπαίνεις στον χορό, είναι τόσα τα πράγματα για τα οποία έχεις άγχος, αν θα πετύχουν, επειδή είναι στάδια μέχρι να νιώσεις σε έναν καλό δρόμο, που κάποια στιγμή σου έρχεται και ένα δάκρυ. Δεν γίνεται αλλιώς! Τώρα είμαι σε μια φάση καλή, νιώθω πιο δυνατή».