Ηλιάκη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με χορευτή του DWTS

02.01.2015
Τι ήταν να πει ο Φάνης Λαμπρόπουλος στο Πρωινό ότι εκτός από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη με την παρτενέρ του, υπήρξε και άλλο ζευγάρι στο DWTS; Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για τη Μαρία Ηλιάκη.

Κάτι που βρήκε σύμφωνη και τη Φαίη Σκορδά. Εξάλλου, η Ηλιάκη σε πρόσφατη συνέντευξη είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνδρα που της "έκλεψε" την καρδιά. Βάσει των παραπάνω στοιχείων, προέκυψε ότι ο άνδρας αυτός είναι ο... Ηλίας Λαδάς. Ο χορευτής που στο φετινό show ήταν ο παρτενέρ της Ελισάβετ Σπανού "χρεώθηκε" στην Ηλιάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, Ηλιάκη και Λαδάς ήρθαν πολύ κοντά και ανάμεσα τους "γεννήθηκε" ο έρωτας! Ωστόσο, τα παραπάνω ως φαίνεται απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Η Ηλιάκη είναι πράγματι ερωτευμένη - το έχει παραδεχτεί άλλωστε - αλλά σε καμία περίπτωση ο "εκλεκτός" δεν είναι ο Λαδάς! Μάλιστα, η παρουσιάστρια γελάει με τα δημοσιεύματα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το μεγάλο... έρωτα με τον χορευτή του DWTS