Ποιος είπε για τη Μελέτη ότι είναι "άρρωστη" και για... δέσιμο;

05.01.2015
Πριν λίγες μέρες, σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ελεονώρα Μελέτη είχε αναφερθεί στην περίοδο που έκανε ψυχανάλυση, επειδή τοτε ένιωθε ότι οι επιθυμίες της καταπιέζονταν.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που έκανε στο περιοδικό ΟΚ, αφού είπε ότι στο παρελθόν όταν είχε μιλήσει για την ψυχανάλυση που έκανε, κάποιος είχε γράψει για εκείνη απίστευτα πράγματα, του τύπου ότι είναι για... δέσιμο!!!

"Η ύπνωση είναι μορφή ψυχοθεραπείας, όπου κάνεις αναπρογραμματισμό στο υποσυνείδητο. Ακούω πολλούς επώνυμους να λένε ότι έχουν κάνει ψυχανάλυση, χωρίς καν να ξέρουν τι είναι. Για να πεις ότι κάνεις ψυχανάλυση, πρέπει να επισκέπτεσαι έναν ειδικό τουλάχιστον τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα και είναι μία εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία που δεν την αντέχουν πολλοί. Εγώ το έκανα στα 24 μου για έξι μήνες. Είναι πολύ επώδυνο να ανακαλύπτεις ότι δεν ζεις τη ζωή που θέλεις και ότι ορισμένες επιθυμίες σου είναι ουσιαστικά «φορεμένες» από την κοινωνία ή από το περιβάλλον μέσα στο οποίο έχεις μεγαλώσει. Μέσα από την ψυχανάλυση έψαξα, για παράδειγμα, να βρω γιατί δεν με νοιάζει να γίνω μητέρα ή γιατί δεν με απασχολεί να παντρευτώ. Και είναι μία διαδικασία που με μαθαίνει πράγματα για τον εαυτό μου κάθε μέρα. Έχω διαβάσει να γράφουν για μένα ότι είμαι άρρωστη, δυστυχισμένη, για δέσιμο και πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι χωμένοι στην άγνοια και δεν έχουν συναίσθηση τι γίνεται μέσα τους και γύρω τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.