Κάρτσωνα: "Πλήρωσε" τις απουσίες με αποχώρηση από το DWTS

05.01.2015
Ένα... ευχέλαιο πρέπει να κάνουν εκεί στο DWTS, διότι αυτό με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο. Την περασμένη Κυριακή τραυματίστηκε σοβαρά ο Θοδωρής Παναγάκος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά από το show.

Και η Νικολέττα Καρρά χόρεψε με άλλον παρτενέρ. Αλλά οι τραυματισμοί συνεχίστηκαν και στο 11ο live, αφού ο Χρήστος Σπανός χτύπησε στο πόδι και δε μπόρεσε να χορέψει το βράδυ της Κυριακής. Και τούτη δεν ήτο η μόνη απουσία, αφού και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δεν χόρεψε, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Αποτέλεσμα; Στο live χόρεψαν μόνο τέσσερις κυρίες (Μορφούλα Ντώνα, Νικολέττα Καρρά, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κάρτσωνα), ενώ κλήθηκαν να βγάλουν μία χορογραφία μέσα σε 20 λεπτά. Και ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, με τη Νίκη Κάρτσωνα σε αυτή τη δοκιμασία να μην τα καταφέρνει.

Έτσι, η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που αποχώρησε από το show και ας ήταν ανάμεσα στα φαβορί για τον τελικό. Αλλά τι να πεις, "πλήρωσε" τις απουσίες, αφού η τετράδα της Κυριακής ήταν... τετράδα ημιτελικού!