Επιστροφή - «βόμβα» στο Mega!

09.01.2015
Μία επιστροφή – «βόμβα» έχουμε από το απόγευμα της Πέμπτης (8/1) στο Mega, αφού ξαναγυρίζει στη θέση του ένα πρόσωπο – έκπληξη.

Η Όλγα Τρέμη, που τον περασμένο Ιούνιο αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει μετά από λίγους μήνες απουσίας, στη θέση της στο δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού!

Με μία κίνηση ματ, ειδικά σε μία δύσκολη και «πλούσια» ενημερωτικά περίοδο ελέω εκλογών, το Mega ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ, που τελευταία είναι αλήθεια, ότι δεν περνούσε και τις καλύτερες μέρες από άποψη τηλεθέασης.

Η Τρέμη, που δεν έφυγε ποτέ από το κανάλι, παράλληλα θα εκτελεί και χρέη συμβούλου ενημέρωσης. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη, αφού στο δελτίο αναλαμβάνει θέση σχολιαστή ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ ενισχύεται και το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη.

Μάλιστα, Τρέμη και Ευαγγελάτος θα παρουσιάσουν μια σειρά από εκπομπές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η Μαρία Σαράφογλου παραμένει στο δυναμικό του καναλιού και αναλαμβάνει την παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου. Το νέο σχήμα θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα (12/1), ενώ ήδη γυρίζεται το τρέιλερ για το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων.