Σπυροπούλου: Η αναφορά στην Ελένη με απαξιωτικό τρόπο!

12.01.2015
Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, η Κων/να Σπυροπούλου έλεγε «Ελένη Μενεγάκη» κι έσταζε μέλι. Τα πράγματα, όμως, τελευταία ανάμεσα τους έχουν αλλάξει

και οι δύο γυναίκες, που μοιράζονταν πολλές στιγμές της καθημερινότητα τους, μοιάζουν να βρίσκονται σε... εμπόλεμη κατάσταση! Μάλιστα, κορυφαία στιγμή ήταν ο κόκκινος θρόνος που έφερε η Ελένη στην εκπομπή της και με έμμεσο τρόπο έσταξε» φαρμάκι για την Σπυροπούλου, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα της ότι ετούτος ο θρόνος είναι δικός της και δεν τον παίρνει άλλη.

Εξάλλου, πολλοί θεώρησαν ότι η Μενεγάκη με αυτό τον τρόπο έστειλε κι ένα άλλο μήνυμα σε όσους (ακόμη και στη Σπυροπούλου) σκέφτονταν η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι εκείνη που θα την αντικαταστήσει όταν με το καλό φύγει για να γεννήσει. Άλλωστε, τις μέρες εκείνες πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Κων/να πάει στη θέση της Ελένης.

Η Σπυροπούλου δεν είχε απαντήσει στη σπόντα της Ελένης με το θρόνο (πέρα από το στέμμα που έβαλε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς), αλλά με καλεσμένο τον Μάκη Πουνέντη βρήκε την καλύτερη ευκαιρία να πετάξει το... καρφί της. Ο Πουνέντης είναι φίλος της Μενεγάκη κι έτσι η Σπυροπούλου (σα να ήξερε πράγματα και καταστάσεις) τον ρώτησε αν εκείνος θα καθίσει στην καρέκλα της εγκυμονούσας παρουσιάστριας.

«Εντάξει, μπορεί να ξαναχρειαστεί πλέον να ξυπνάς πρωί, γιατί κάποτε ήσουν κι εδώ δίπλα, αντικατέστησες μια φίλη που γέννησε. Μπορεί και πάλι να χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιον. Το είχες κάνει με μεγάλη επιτυχία» είπε η Σπυροπούλου. Ενώ το αόριστο «μία φίλη» το παίρνεις και ως απαξιωτικό σχόλιο.

Ο Πουνέντης, όμως, δεν απάντησε, παρά μόνο γέλασε και της είπε: «Α… εγώ δεν ξέρω τίποτα, μήπως ξέρεις εσύ;». Μάλιστα, στη συνέχεια έπαιξε βίντεο με την Κατερίνα Ζαρίφη, όπου εκείνη είπε: «Ξέρεις ποια θα είναι η μεγάλη σου κατάρα ε; ότι εμείς οι δυο θα ξανασυναντηθούμε»!

Λες να βγει αληθινή η Σπυροπούλου; Να ξέρει τόσο καλά τα του Alpha; Αλήθεια, ο Πουνέντης δεν έχει εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ; Πώς θα συνδυάσει τις δύο εκπομπές;