Έξαλλη η Ρώπα με την «κατινιά» του Λιάγκα!

12.01.2015
Καλεσμένη την Χρύσα Ρώπα είχαν το πρωί της Δευτέρας (12/1) στο Πρωινό. Και μπορεί η κουβέντα να ξεκίνησε σε ένα ωραίο και άκρως φιλικό κλίμα, ήρθε ο Γιώργος ο Λιάγκας κι έκανε την ατμόσφαιρα... ωραία.

Και την Ρώπα έξαλλη! Τι έκανε; Τη ρώτησε για τον Θανάση Λάλα. Η ηθοποιός λίγο πριν όταν τη ρώτησαν για το γιο της, δεν ήθελε να μιλήσει, διότι όπως εξήγησε είναι κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο. Κι εξήγησε ακόμη ότι δε θέλει να μιλήσει για προσωπικά ζητήματα. Ωστόσο, ο Λιάγκας δεν άκουσε την επιθυμία της καλεσμένης του, από την οποία ζήτησε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της!

Και ήρθε το μάτι της και γυάλισε. «Όχι όχι δε θα το συζητήσουμε καθόλου παιδιά» είπε, αλλά του Λιάγκα το αυτί δεν ίδρωσε. Εξάλλου, οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αυτές που φέρνουν τα νούμερα και ο ίδιος το γνωρίζει καλά, για να σταματήσει μπροστά στην επιθυμία του καλεσμένου.

Έτσι, επέμεινε λέγοντας: «Έκανε μια δήλωση που εμένα μου άρεσε, που είπε ότι αν δεν υπήρχε στη ζωή μου η Χρύσα Ρώπα, δεν ξέρω τι θα ήμουν. Είναι ωραίο ένας άντρας, ό, τι και να έχει συμβεί, να αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της γυναίκας δίπλα του»

«Τον ευχαριστώ πολύ. Πάμε παρακάτω» είπε η Ρώπα κι εξηγήθηκε: «Κοίταξε να δεις η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω ένα παιδί. Ακριβώς αυτό σου έλεγα πριν δύο λεπτά. Δε θέλω να θίξω το παιδί μου. Δε θέλω να "αγγίξω" κάτι που δε θα ήθελε το παιδί μου».

Αλλά όοοοχι, ο Λιάγκας εκεί να επιμένει. «Εσένα σου άρεσε αυτή η δημόσια δήλωση του Λάλα;» τη ρώτησε και την έκανε – με όλο της το δίκιο – έξω φρενών.


«Λιάγκα μου! Είμαι σαφής. Είπα τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Μην τα πάρω τώρα!» είπε εκνευρισμένη. Και τότε ο Λιάγκας συμπέρανε ότι η ηθοποιός δεν τον συμπαθεί (και αυτή).

«Εγώ σε συμπαθώ πάρα πολύ. Εσύ δε με συμπαθείς. Δεν μπορεί να μας συμπαθούν όλοι οι άνθρωποι. Τι να κάνουμε τώρα» είπε. Για να πάρει την πληρωμένη απάντηση (πήγαινε γυρεύοντας) από την καλεσμένη του. «Άμα λες κάτι που δε μου αρέσει. Βεβαίως βγαίνω έξω και το λέω. Τι θα πει δεν σε συμπαθώ; Δηλαδή τι θα έπρεπε όταν συμπαθούμε κάποιον ο, τι και να είναι να τον ακούμε; Να αυτοκαταστρέφεται;» του είπε.