Τατιάνα - Ευαγγελάτος: «Σκοτώνονται» και αυτοί!

02.02.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή Mega με ΜΙΑ ήταν το πρωί της Δευτέρας (2/2) η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μίλησε για πολλά.

Μεταξύ αυτών και για το γάμο της με το Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ εξήγησε πώς μετά από 16 χρόνια σε όλες τις κοινές τους εξόδους, τους βλέπουμε πάντα πιασμένους από το χέρι.

«Αισθάνομαι ότι η γλώσσα τους σώματος, η επαφή είναι η προέκταση του συναισθήματος. Είμαστε ένα ζευγάρι που είμαστε πολύ μαζί. Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ όταν το κρεβάτι είναι άδειο και ο Νίκος δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν εγώ δεν είμαι δίπλα του. Δεν βγαίνουμε με φίλους μόνοι μας. Η κάθε σχέση χτίζεται με τους δικούς της όρους. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ στη συντροφικότητα. Αυτός με έμαθε να είμαι τόσο συντροφική, δεν ήμουν. Δεν είχα από τους γονείς μου αυτές τις παραστάσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη συντροφικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Κι εύλογα προκάλεσε την απορία του Μάρκου Σεφερλή: «Και πως τσακώνεστε; Έτσι χεράκι χεράκι;» τη ρώτησε. Τότε η Τατιάνα έδωσε μία απάντηση που η αλήθεια δεν την περιμέναμε και πολύ.

«Καβγαδίζουμε, φυσιολογικοί άνθρωποι είμαστε. Μπορεί να είμαστε τόσο πολύ μαζί, αλλά σκοτωνόμαστε. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και δεν έχει υποχωρήσει ο Νίκος σε κανέναν καβγά. Είναι ζήτημα αν όλα αυτά τα χρόνια ζήτησε δύο φορές συγνώμη σε καβγάδες. Εγώ θα κάνω το πρώτο βήμα θα πάω να τον αγκαλιάσω, εκείνος δεν θα κάνει αμέσως πίσω, θα το σκεφτεί πότε θα κάνει πίσω» είπε.