«Βόμβα» στο Πρωινό για την προσωπική ζωή του Κωστόπουλου!

04.02.2015
Την αλήθεια να τη λέμε: στο Πρωινό μαθαίνεις τα καλύτερα κουτσομπολιά της πόλης. Το πρωί της Τετάρτης (4/4), που λες, στην εκπομπή ασχολήθηκαν με το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού για τη νέα κοινή έξοδο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο τους.

Και τότε ο Άρης Καβατζίκης με μία του απορία «έβαλε» φωτιά στο πάνελ. «Γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με τον Πέτρο; Κι αν υπάρχει μια νέα γυναίκα στη ζωή του; Κανείς δεν το ξέρει αυτό» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος και κολλητός φίλος της Μπαλατσινού.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Για τον Πέτρο θεωρείς δεδομένο ότι θα υπάρχει κάποια γυναίκα. Τον λατρεύουνε οι γυναίκες!». Η, δε, Σάσα Σταμάτη σχολίασε με τη σειρά της ότι την Τζένη την έχεις συνδυάσει με τον Κωστόπουλο, ενώ εκείνον… όχι.

Και τότε μία ατάκα του Καβατζίκη έβαλε τη «βόμβα». Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε πάλι, αν για κάποιον από τους δύο υπάρχει «ο άνθρωπος της ζωής του», ξεκόβοντας στο καπάκι ότι για τη Μπαλατσινού δεν υπάρχει. Και άφησε με τον τρόπο αυτό πολλά υπονοούμενα, ενώ ο Λιάγκας με ύφος περίεργο τον ρώτησε, αν ήξερε κάτι θα το έλεγε δημοσίως. Και ο Καβαζτίκης απάντησε αρνητικά. Και μαζί του συμφώνησαν όλοι, ότι δηλαδή δε μπορούν να βγάλουν κάτι χωρίς την έγκρισή του!

Για τους άλλους celebrities, απορούμε εμείς τώρα, γιατί τα βγάζουν στη φόρα; Έχουν απ’ όλους την έγκρισή τους;