Τι αποκάλυψαν στην εκπομπή της Ελένης για τον Μάκη της!

30.03.2015
Χαρές, πανηγύρια και μπόλικη συγκίνηση είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας (30/3) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει ένα πραγματικά συγκινητικό αφιέρωμα για εκείνη και τον Μάκη Παντζόπουλο για τον ερχομό της κόρης τους. Με το πρόσωπο της Ελένης σε ροζ φόντο κι ένα τεράστιο «να σας ζήσει» οι συνεργάτες της αρκετά συγκινημένοι, μίλησαν για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Ο κάθε ένας ξεχωριστά έστειλε τις δικές τους ευχές τόσο στην Ελένη, όσο και στον Μάκη, το όνομα του οποίου ακούστηκε για πρώτη φορά με τόση επισημότητα στην εκπομπή της αγαπημένης του. «Καλησπέρα! Σε όλον τον κόσμο. Μια ηλιόλουστη εβδομάδα ξεκινάει για όλους εμάς. Είναι μια υπέροχη μέρα, μια ημέρα αγάπης. Η Ελένη και ο Μάκης από εχθές το βράδυ κρατούν στην αγκαλιά τους το πανέμορφο κοριτσάκι, το δώρο που ήρθε στη ζωή τους και τους έχει κάνει τρισευτυχισμένους – αν και η λέξη αυτή μπορεί να μην περιγράφει αυτά που μας είπε η Ελένη σήμερα από το πρωί. Εχθές το βράδυ γεννήθηκε η κορούλα της, 2 κιλά και 750 γραμμάρια, πανέμορφη και υγιέστατη. Να τους ζήσει, να είναι καλά και να το δουν όπως χαίρονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη» είπε πρώτος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η Ελένη τον πήρε τηλέφωνο στις 6 το πρωί! «Εσένα, Άση, σου έστελνε μηνύματα στο Twitter το ξημέρωμα. Δεν αποχωρίζεται τη μικρούλα λεπτό! Τους έχει πάρει το μυαλό, την καρδιά, τη ψυχή. Ζουν μόνο για αυτό» είπε. Και πρόσθεσε: «Ο Μάκης νομίζω μιλάει χαμογελαστά πια. Δεν μιλάει, πετάει. Το ίδιο και η Ελένη. Και είναι το δώρο που περίμεναν και τους ήρθε. Όλα πήγαν καλά! Να είναι καλά!».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ευχήθηκε με τη σειρά της στο ζευγάρι, ενώ είπε ότι η ίδια πίστευε ότι θα έκανε αγόρι! Η Αντωνία Καλλιμούκου προθυμοποιήθηκε να πηγαίνει σπίτι και να λέει νανουρίσματα στη μικρούλα, ενώ συγκινημένος ήταν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Στη συνέχεια έπαιξε το αφιέρωμα, όπου έγραφε «Ελένη – Μάκη να σας ζήσει»!!!