Ελένη: Το άγνωστο παρασκήνιο της πιο διάσημης γέννας!

02.04.2015
Το τέταρτο παιδάκι της (και τρίτη κόρη) έφερε στον κόσμο την Κυριακή το βράδυ (29/3) η Ελένη Μενεγάκη. Και όπως εξελίχθηκε τις τελευταίες μέρες, πρόκειται για την πιο διάσημη και σίγουρα πολυσυζητημενη γέννα της showbiz.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο You, και για την ίδια την Ελένη ήταν ξεχωριστή, ενώ όπως αναφέρει το περιοδικό η παρουσιάστρια ετούτη τη φορά ήταν άλλος άνθρωπος! " Η κυρία Μενεγάκη, που εγώ προσωπικά την έχω ζήσει και στις τρεις προηγούμενες γέννες της, αυτή τη φορά ήταν άλλος άνθρωπος. Πρώτα από όλα ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη, με καλή ψυχολογία και, μάλιστα, έκανε χιούμορ με τις νοσοκόμες, αφήνοντάς τις να την πλησιάσουν. Κάτι που δεν επέτρεπε στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Στα τρία προηγούμενα παιδιά της ήταν κάπως απόμακρη, διατηρώντας πάντα, βέβαια, τη γνωστή ευγένειά της», δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος μέσα από το μαιευτήριο, που σου λέει, έχει ζήσει και τις τέσσερις γέννες της Ελένης.

Και προσθέτει η ίδια "μαρτυριάρικη" πηγή: «Αυτή τη φορά δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελά, ακόμα και τη στιγμή των έντονων πόνων λίγο πριν ξεκινήσει ο τοκετός». Χμ. Προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική, δεν είπαν ότι είχε;

Όσο για τον Μάκη Παντζόπουλου, που τέσσερις μέρες τώρα, δεν έχει φύγει λεπτό μακριά από την Ελεν του (όπως τη φωνάζει), αρχικά υπήρχαν σκέψεις να βρίσκεται στον τοκετό, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μείνει στο χώρο της αναμονής. Εξάλλου, είδαμε τη Δευτέρα (30/3) βίντεο στο Πρωινό με τις απίστευτες αντιδράσεις του νέου χαζομπαμπά.