Βαγιάνη: τι αποκάλυψε για τις αλλεπάλληλες εξωσωματικές που έκανε

14.04.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή "Joy it's inside you" και στον καναπέ της Τζένης Μπαλατσινού βρέθηκε η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνη.

Η Βαγιάνη που μίλησε για όλα μεταξύ των οποίων το νέο της παιδικό βιβλίο, ο γιος της και τα παιδικά της χρόνια, τόλμησε να αναφερθεί και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει μητέρα σε μεγάλη ηλικία.

Μιλώντας για τις εξωσωματικές που έκανε μέχρι να αποκτήσει το γιο της, η δημοσιογράφος τόνισε:

«Μας έτυχε η επιλογή της υποβοηθούμενης εγκυμοσύνης, σε βοηθά κάποιος λιγάκι ή πολύ ή τρομερά πολύ όπως στην περίπτωσή μου. Η φύση δεν έχει λάβει το μέμο πως εμείς θέλουμε να κάνουμε και καριέρα και να γλεντήσουμε.Θα προτιμούσα να έκανα ένα παιδί στα 28- 30».

Στην ερώτηση της Τζένης Μπαλατσινού αν απογοητεύτηκε ποτέ μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Βαγιάνη υπήρξε ειλικρινής:

«Υπήρξε μια φορά που απογοητεύτηκα. Είπα κλείνω το κεφάλαιο παιδί, πέταξα και το κλειδί έξω κι ήταν η τελευταία φορά που η προσπάθεια πέτυχε. Σαν και τώρα το θυμάμαι να λέω αυτή η ιστορία με συντρίβει. Συντρίβει τα ζευγάρια, είναι σαν να περνάνε μέσα από την ομίχλη κι αν δεν κρατιούνται σφιχτά είναι δύσκολο».

Eν το μεταξύ, στην κουβέντα για το γάμο της, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις πάπιες του φενγκ σούι που τη βοήθησαν τελικά να παντρευτεί μέσα σε έξι μήνες. Δες τη σπαρταριστή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί.