Επέστρεψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου: πόσα κιλά έχασε ήδη;

14.04.2015
Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από 40 ημέρες περίπου.

Mάλιστα, στο προσωπικό της μπλογκ, η Ελιάνα μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης που την ταλαιπωρούν ακόμα. Κι αν νομίζεις πως είναι εύκολο να μάθεις πόσα κιλά έχει χάσει η Ελιάνα, κάνεις λάθος. Μιλάμε για σωστή εξίσωση!

Η Χρυσικοπούλου ανέφερε πως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρε 50% του συνολικού βάρους που είχε πριν ενώ τώρα έχει χάσει τα μισά κιλά από αυτά που πήρε στην εγκυμοσύνη.

Εγώ από την άλλη έχασα το 50% των κιλών της εγκυμοσύνης, ποσοστό που ωστόσο δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως κατά τη διάρκειά της πήρα περίπου το 50% του δικού μου βάρους. Έτσι, σε κρυπτογραφημένα μαθηματικά, όλα ακούγονται καλύτερα.

Με απλά μαθηματικά και έστω ότι η Ελιάνα ζύγιζε 50 κιλά προ εγκυμοσύνης, πριν τη γέννα ζύγιζε 75. Σήμερα, που έχει χάσει το μισό του 25, δηλαδή 12,5 θεωρητικά, ζυγίζει 62,5 και της απομένουν άλλα 12,5 κιλά, ή κάτι τέτοιο, κοινώς το κάψαμε κι εμείς!

Όλα αυτά θεωρητικά φυσικά αφού η ίδια απέφυγε να μοιραστεί το ακριβές νούμερο που βλέπει στη ζυγαριά της.

Πάντως, μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Ελένη», η Ελιάνα μίλησε και για την ζωή της μετά το μωρό:

«Η ζωή μετά το μωρό είναι άλλη. Με τον άντρα μου καταλαβαινόμαστε με ένα βλέμμα. Πάνε βέβαια οι βόλτες και η ξεγνοιασιά αλλά δεν πειράζει... Ένοχλώ διαρκώς τον παιδίατρο για κάθε γουλίτσα... Εν το μεταξύ, επειδή θηλάζω αποκλειστικά, είχα βγει και το γάλα που είχα αφήσει δεν της έφτασε. Θυμάμαι που έτρεχα μες το άγχος για να γυρίσω γρήγορα...Κι όσες σκοπεύετε να γίνετε μανούλες, να έχετε κοντά τις μαμάδες και τις πεθερές σας».