Τρελό γέλιο με τον Άδωνι: η γυναίκα που δεν αντέχει καθόλου!

14.04.2015
Ένα απολαυστικό “OugaChallenge” με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο πρωινό «10 με 1» του Mega.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τελείως ακομπλεξάριστα μίλησε για όλα, από την κόντρα του με το Γιώργο Παπαδάκη και το Γιώργο Λιάγκα, τα αισθήματά του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μέχρι και τη ζήλεια που ένιωθε το διάστημα που η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, συμμετείχε στο χορευτικό σόου "Dancing eith the Stars". Ειδικά για το τελευταίο, ο Άδωνις μίλησε ειλικρινά τονίζοντας:

«Ζήλευα τα πάντα, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα που δεν θέλω να θυμάμαι», ενώ συμπλήρωσε πως τρώει και παντόφλα από τη σύζυγό του.

Παράλληλα, ο βουλευτής αποκάλυψε πως δεν θα άντεχε να ζήσει ούτε 7 ημέρες σε ένα νησί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει, ενώ για τίποτα στον κόσμο δεν θα πήγαινε βόλτα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη μηχανή του.

Στο πολιτικό σκέλος της συζήτησης, ο Άδωνις παραδέχτηκε τη μεγάλη του ενόχληση για την αντικατάσταση του στο Υπουργείο Υγείας από τον Μάκη Βορίδη ενώ χαρακτήρισε «παντελώς ανίκανο» τον Αλέξη Τσίπρα.


Όσο για την κόντρα με το Γιώργο Παπαδάκη, ο Άδωνις τόνισε πως τελευταία είναι ο Γιώργος Λιάγκας που τον εκνευρίζει περισσότερο αυτό το διάστημα:


«Τώρα που ακούω τον Γιώργο Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή με την Ευγενία, μπορώ να πω ότι μπορεί να κατάφερνε να είναι πιο εκνευριστικός από τον Παπαδάκη. Στέλνω μηνύματα που τον κατακρίνω και τον στηλιτεύω».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε στο επόμενο Ougachallenge τον Γιάνη Βαρουφάκη! Δες και το βίντεο: