Μύρωνας- Συνατσάκη: έδωσαν το (τηλεοπτικό) φιλί της αγάπης

14.04.2015
Τρίτη του Πάσχα και το Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν μαγνητοσκοπημένο και σήμερα. Χωρίς αυτό να έχει μεγάλη σημασία βέβαια, αφού οι σημερινοί καλεσμένοι ήταν εκείνοι που κέντρισαν το ενδιαφέρον, κι όχι άδικα.

Βλέπετε σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που η πανελίστρια του Πρωινό ΑΝΤ1, Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά παρέα με τον πρώην της Μύρωνα Στρατή.

Οι δύο πρώην αγαπημένοι μέσα σε ένα σαφέστατα αμήχανο κλίμα αντάλλαξαν και το φιλί της αγάπης ενώ κάνοντας χιούμορ για τα τατού που έχει «χτυπήσει» ο Μύρωνας, η Μαίρη τόνισε περιπαιχτικά:

«Εγώ αλλιώς σε άφησα»!

Eν το μεταξύ, το όλο κλίμα στο πάνελ αλλά και στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, δεν βοήθησε το πρώην ζευγάρι να νιώσει καλύτερα.

Κάτι τα γελάκια, κάτι οι ερωτήσεις για τις φίλες του Μύρωνα που τον συντροφεύουν στα ταξίδια τώρα, έφερανσε δύσκολη θέση τον τραγουδιστή αλλά και την πρώην αγαπημένη του, με αποκορύφωμα την ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά:

«Νιώθεις άβολα αυτή τη στιγμή»;

Λάδι στη φωτιά έριξε και ο Ησαΐας Ματιάμπα που ήταν επίσης καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1 και ο οποίος ανέφερε:

«Πεθαίνω με το βλέμμα της Μαίρης κάθε φορά που μιλάει ο Μύρωνας, σαν να περιμένει να ακούσει τι θα ειπωθεί».

Τελικά, το όλο θέμα απογείωσε ο Γιώργος Λιάγκας φυσικά που τόνισε πως ο Μύρωνας είχε ερωτηθεί από το τηλέφωνο αν έχει πρόβλημα να έρθει καλεσμένος σε μια εκπομπή όπου θα έπρεπε να δει από κοντά την επί χρόνια αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη.

Τόσο η Μαίρη όσο και ο Μύρωνας επιβεβαίωσαν πως είχαν ξαναβρεθεί εκτός αέρα με τη Συνατσάκη να τονίζει:

«Δεν φυλάξαμε αυτή τη στιγμή για τις κάμερες».