Η Σ. Τζ. Πάρκερ επιστρέφει στην TV με την πρώην σύζυγο του Κλούνεϊ

17.04.2015
Χαράς ευαγγέλια για τους θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού η οποία επανέρχεται με έναν ρόλο που θυμίζει λίγο την "Κάρι Μπράντσο".

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) που έχει σχεδόν ταυτιστεί με τον ρόλο της στη σειρά και τις ταινίες "Sex And The City" επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα η 50χρονη σταρ συμφώνησε με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, όπου είχε προβληθεί και το "SATC", για μια νέα σειρά ημίωρων επεισοδίων με τον τίτλο "Divorce" (Διαζύγιο).

Σύμφωνα με το deadline.com, η Πάρκερ θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της "Φράνσις", η οποία "ξαφνικά ξεκινά να επαναπροσδιορίζει τη ζωή και τον γάμο της και ανακαλύπτει ότι το να κάνει μια νέα αρχή είναι πιο δύσκολο από όσο νόμιζε".

Δίπλα στην Σάρα Τζέσικα, φυσικά, οι δύο κολλητές της, "Νταϊάν" και "Ντάλας" με τη μεταξύ τους σχέση να θυμίζουν αρκετά την "ιερή τετράδα" του "SAΤC".

Ένα ακόμη ενδιαφέρον βέβαια βρίσκεται στην ηθοποιό που ενσαρκώνει τη μία φιλενάδα. Πρόκειται για την Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam) η οποία, για όσους δεν γνωρίζουν υπήρξε η πρώτη σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney).

Ο γάμος αυτός κράτησε από το 1989 μέχρι το 1993 ενώ από το 1998 μέχρι σήμερα η 56χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό της και πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς "Mad Men" Τζον Σλάτερι (John Slatery) (στη φωτογραφία κάτω)