Ηλιάκη - Καινούργιου: Το παρασκήνιο της δημόσιας συνάντησης!

17.04.2015
Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι στη μικρή showbiz μας σμίγουν τα πάντα και οι πάντες…. Ακόμα και η Κατερίνα Καινούργιου με τη Μαρία Ηλιάκη! Και μάλιστα, μπροστά σε κόσμο και τηλεοπτικές κάμερες.

Ω ναι, έγινε και αυτό. Οι δύο πρώην φιλενάδες μετά από μήνες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στη θεατρική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά!

Το βράδυ της Πέμπτης (16/4), λοιπόν, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο… ίδιο έργο θεατές, αφού καμία από τις δύο δεν είπε όχι στην πρόσκληση του καλού τους φίλου. Αν και το κουτσομπολιό της πόλης, θέλει την καινούργιου να έλαβε την πρόσκληση με μία μικρή καθυστέρηση. Όπως και να έχει ο Μουτσινάς, σου λέει, χάρηκε που είχε και τις δυο στο κοινό.

Αν χάρηκαν και αυτές με τη σειρά τους για τη… συνύπαρξη; Χμ. Γιατί μπορεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες η Καινούργιου να δήλωνε ότι εννοείται θα μιλήσει με την Ηλιάκη και ότι την αγαπά, όμως, σου λέει το κους κους της βραδιάς, ότι οι δύο πρώην φιλενάδες απέφυγαν η μία την άλλη ωσάν… το διάβολο το λιβάνι!

«Εννοείται ότι θα μιλήσω με την Μαρία. Τον άνδρα μου πήρε; Όχι δεν έχει γίνει συνάντηση. Ούτε φίλοι είμαστε. Είναι μια κοπέλα που αγαπώ, έχω συνεργαστεί και εννοείται θα την χαιρετίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες. Αλλά όσοι βρέθηκαν στην παράσταση λένε ότι κάτι τέτοιο δεν το πήρε το μάτι τους. Χμ. Αγαπησιάρικες δηλώσεις εμπρός και πίσω…. Άκρα του τάφου σιωπή;

Μάλιστα, όταν η Σάσα Σταμάτη, που στεκόταν δίπλα στην Καινούργιου, ανέφερε για πλάκα ότι η Ηλιάκη επιστρέφει στον Alpha και υπάρχουν φήμες για μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία τους, το Κατερινιώ το πήρε στα σοβαρά και τόνισε: «Δεν γνωρίζω αν θα έρθει στον Alpha. Αν επρόκειτο να ήταν μαζί μου, θα το γνώριζα! Νομίζω δεν θα μου το πρότειναν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι για να πετύχει μια συνεργασία οι σχέσεις πρέπει να είναι πολύ καλές. Αυτή τη στιγμή οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει. Μελλοντικά δεν ξέρεις τι γίνεται».