Σπυροπούλου: Ειρωνεία για τη συνάντηση με Λιάγκα στο Ντουμπάι

19.04.2015
Στις τηλεοπτικές επάλξεις επέστρεψε η Κωνασταντίνα Σπυροπούλου μετά τις διακοπές του Πάσχα. Και η νεαρή παρουσιάστρια επέστρεψε ανανεωμένη, με πιο ξανθό μαλλί και... όρεξη για ειρωνείες!

Λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, η Σπυροπούλου με ειρωνική διάθεση αναφέρθηκε ως... είδηση - βόμβα στην τυχαία συνάντηση που είχε με τον παρουσιαστή στο Ντουμπάι, τη Μ. Τετάρτη! Βλέπεις, η νεαρή παρουσιάστρια βρέθηκε για Πάσχα στο κοσμοπολίτικο προορισμό, αλλά όπως μας εξήγησε, έψησε οβελία παραδοσιακά!

Όσο για την τυχαία συνάντηση με τον Λιάγκα, και όχι μόνο, είπε: «Είδα την Κατερίνα Καινούργιου μαζί με το αμόρε της και όχι μόνο... Σας έχω είδηση βόμβα. Με ποιον συνταξίδεψα. Θα σας τρελάνω. Με τον Γιώργο Λιάγκα» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τη Μεγάλη Τετάρτη, πάντως, που εγώ ταξίδευα, ταξίδευε μαζί μου και τον είδα και στον ιμάντα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Και δεν θα τον πετύχαινα, αλλά πήγα στην τουαλέτα και μπερδεύτηκα, δεν πήγα στην δεξιά, πήγα στην αριστερή και ήταν από την άλλη πλευρά και περίμενε βαλίτσες. Και λέω "έλα Χριστέ και Παναγία". Δεν μιλήσαμε, όχι. Απέφυγε λίγο να με χαιρετήσει, οπότε λέω κι εγώ άσε μπορεί να έχει έρθει κρυφά».