Παπαβασιλείου: Ένα βήμα πριν την παραίτηση μετά το ξεκατίνιασμα

19.04.2015
Στον απόηχο του επικού ξεκατινιάσματος με τη Δέσποινα Καμπούρη, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, "Γυναίκες", η Έλενα Παπαβασιλείου για ακόμα μία φορά αναφέρεται σε αυτό.
“Έχουμε και κακές στιγμές”, εξομολογείται η παρουσιαστρια στο “Secret”. Και προσθέτει: “Με τις καλές και τις κακές στιγμές προσπαθούμε όλες για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κρατάμε παρέα στον κόσμο”.
Μάλιστα, μετά το απίστευτο περιστατικό σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει από την εκπομπή. “Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ αφοσιωμένη, όταν καταπιάνομαι με κάτι. Όταν βάζω στόχο, μου αρέσει να τον ολοκληρώνω. Έχουν υπάρξει και πολύ δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση και πολύ εύκολες. Το κλειδί είναι να μην το παραπαίρνεις στα σοβαρά. Δεν είναι ότι βρήκαμε και το εμβόλιο κατά του καρκίνου” εξηγεί
Η Παπαβασιλείου μίλησε, όμως, και για τον έρωτα και πώς φαντάζεται τον ιδανικό άντρα. “Μου αρέσει ο αυθεντικός άντρας, να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Έχω αλλεργία όμως, στο ψέμα. Συγχωρώ πολλά, αλλά όχι το ψέμα” τονίζει.
Και αποκαλύπτει στο τέλος ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης (μαζί και η σύζυγός τους) είναι το μεγάλο της... απωθημένο! “Θα ήθελα πάρα πολύ μια συνέντευξη με τον Γιάνη Βαρουφάκη και την γυναίκα του. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι βλέπουμε και τη προσωπικότητα. Δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το αξίωμά του!”, λέει.