Επιστρέφει το "Full House" -Δες το καστ σήμερα!

22.04.2015
Η τηλεοπτική εκπομπή που έκανε διάσημες -μεταξύ άλλων- τις δίδυμες Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν ξανά στη μικρή οθόνη.

Τα νέα ήρθαν δια στόματος Τζον Στάμος (John Stamos) -ή "θείου Τζέσι" αν προτιμάτε ως αποκλειστική είδηση στον Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) στην εκπομπή του οποίου εμφανίστηκε χθες βράδυ.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό αλλά τώρα πια είναι επίσημο. Όπως αποκάλυψε ο 51χρονος ελληνικής καταγωγής σταρ, το Netflix μόλις συμφώνησε για 13 επεισόδια υπό τον τίτλο "Fuller House".

Δες το βίντεο στη συνέχεια και στις επόμενες σελίδες έχουμε πληροφορίες και φωτογραφίες των πρωταγωνιστών σήμερα.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων επικεντρώνεται στο χαρακτήρα της Ντ. Τζέι Τάνερ, που υποδύθηκε η Κάντας Κάμερον Μπιουρ (Candace Cameron Bure) [τη βλέπετε στη φωτογραφία επάνω], και είναι πλέον χήρα και έγκυος κτηνίατρος.

Η νεότερη αδερφή της η πολλά υποσχόμενη μουσικός Στέφανι Τάνερ, κατά κόσμον Τζόντι Σουιτίν (Jodie Sweetin) και η καλύτερή της φίλη Κίμι Γκίμπλερ, κατά κόσμον Αντρέα Μπάρμπερ (Andrea Barber), [στις φωτογραφίες στη συνέχεια] μαζί με την έφηβη κόρη της Ραμόνα, μετακομίζουν για να βoηθήσουν την Ντι Τζέι να μεγαλώσει τους δύο γιους της, τον 12χρονο επαναστάτη Τζέι Ντι, τον 7άχρονο νευρωτικό Μαξ, καθώς και το νέο μωρό που περιμένει.

Όσο για τους επόμενους πρωταγωνιστές της σειράς;

Το σίγουρο είναι ότι ο Τζον Στάμος θα είναι ένας από τους παραγωγούς της σειράς και θα κάνει ένα γκεστ πέρασμα. Για τους υπόλοιπους τίποτα δεν ύπάρχει επίσημα ενώ η θεία Μπέκι, κατά κόσμον Λόρι Λάουλιν (Lori Loughlin) [στην κάτω φωτό] δηλώνει ότι είναι ανοιχτή στις προτάσεις, θέλει πολύ, όπως όλοι, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. [Δες τους υπόλοιπους στη συνέχεια]

Ο Μπομπ Σάγκετ "Ντάνι Τάνερ", 58 χρονών σήμερα γράφει βιβλία και θεωρείται σύμφωνα με τον Στάμος σίγουρος για ένα -τουλάχιστον- γκεστ.

Οι δίδυμες Lori Loughlin είναι σήμερα 28 χρονών και πάρα πολύ διάσημες. Έχοντας αφήσει τον χώρο της υποκριτικής στην ουσία έχουν αφιερωθεί σε αυτόν της μόδας όπου και μεγαλουργούν.

Το αν εμφανιστούν στο "Fuller House" ακόμη συζητείται. Το ίδιο γίνεται και για τον άλλο "θείο" της σειράς, τον Ντέιβ Κούλιερ (Dave Coulier) [στη φωτογραφία κάτω]