Ολίγον... φιάσκο η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του υιού Τραβόλτα (vds)

22.04.2015
Ο βενιαμίν της διάσημης οικογένειας δοκίμασε να κάνει την παρθενική εμφάνιση στο γυαλί, όμως τα πράγματα δεν έγιναν βάσει προγράμματος.

Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) και η σύζυγός του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) έχουν μεγάλη άνεση στο φακό παντός είδους λόγω εξάσκηση χρόνων, όμως κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα. Οπότε, λογικά, το χθεσινό "φιασκάκι" θα έπρεπε να το περιμένουν.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Late Show" του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman), ο 61χρονος σταρ αποκάλυψε την κρυφή επιθυμία του 4χρονου γιου του, Μπέντζαμιν, να "δουλέψει" μαζί του, ζητώντας μάλιστα από τον διάσημο παρουσιαστή την ευκαιρία να τον φωνάξει στο πλατό από τα παρασκήνια όπου περίμενε με τη μαμά του.

Στο δρόμο, όμως ο μικρούλης άλλαξε γνώμη και τα αποτέλεσμα είναι μάλλον απολαυστικό.

Μόλις πήρε το μήνυμα, η Κέλι πήρε τον νεαρό αγκαλιά και διέσχισε τα παρασκήνια αλλά μόλις έφτασε ένα βήμα πριν από τις κάμερες, εκείνος τρόμαξε, γεγονός που κρίνεται απολύτως φυσιολογικό βέβαια, για ένα παιδάκι που δεν έχει ξαναβρεθεί μπροστά σε φλας.

Στον αντίποδα βέβαια, βλέπεις παιδάκια σαν τη Χάρπερ Μπέκαμ και τη Νορθ Γουεστ που "εκτείθενται" από τα γενοφάσκια τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Τι να σου κάνει το αγοράκι; Και λίγα είδαμε...

Δες το βίντεο και στις επόμενες σελίδες θυμόμαστε την κόρη και τον μεγαλύτερο, τραγικό γιο του διάσημου ζεύγους.

Η κόρη της Πρέστον και του Τραβόλτα, Έλα Μπλου (Ella Blue) είναι σήμερα 15 χρονών και είναι ηθοποιός ενώ το ζευγάρι είχε ακόμη έναν γιο, τον Τζετ (Jett) ο οποίος πέθανε τραγικά το 2009.

Ο Τζετ "έφυγε" σε ηλικία 16 ετών. Όπως παραδέχτηκε -σχετικά αργά- ο πατέρας του, ο νεαρός Τραβόλτα ήταν αυτιστικός και πέθανε επάνω σε μια κρίση που είχε στις Μπαχάμες όπου η οικογένεια γιόρταζε την Πρωτοχρονιά. Διάβασε όλη την αλήθεια για τον θάνατό του, εδώ