Σοκ για Πετρούλα: Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

30.04.2015
Καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (29/4) η Πετρούλα Κωστίδου, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μετά από καιρό.

Το πάλαι ποτέ σέξι «κορίτσι του καιρού» που είχε τρελάνει τους τηλεθεατές του star, απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία χρόνια κι έχοντας αλλάξει εντυπωσιακά και στην εμφάνιση της, μίλησε στα Καρντάσιανς για τη νέα σελίδα στη ζωή της.

Η Πετρούλα δεν αποποιείται το τηλεοπτικό της παρελθόν, ωστόσο δε νιώθει και ιδιαίτερα άνετα βλέποντας βίντεο από τα έργα και ημέρες της στο Star. Μάλιστα, όταν η εκπομπή έπαιξε κάποια παλαιότερα πλάνα της, τότε δηλαδή που έτρεχε πίσω από την Τρόικα, κουνώντας το στήθος της, η Πετρούλα ένιωσε κάπως αμήχανα. Και όταν ο Αρναούτογλου της ζήτησε να κουνήσει το στήθος της, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά.

«Είχα ένα συμβόλαιο με το STAR, αλλά τελείωσε και δώσαμε τα χέρια για μια πιθανή συνεργασία στο μέλλον. Είχα μπει σε έναν ρόλο και είχα φορέσει μια μάσκα τόσα χρόνια. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η Πετρούλα πραγματικά»

δήλωσε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική της καριέρα.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της για ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στη μέση του δρόμου, πριν λίγα χρόνια.

«Πριν από περίπου μια τριετία είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Ήμουν Εγνατία με Βαλαωρίτου γωνία, σε ένα δρόμο κεντρικότατο, που περνάνε αμάξια, περνάει κόσμος, δεν είναι κανένα στενοσόκακο. Ήμουν εκεί και περίμενα την παρέα μου. Έρχεται ένας, μου βγάζει όπλο, μου το κολλάει στο στομάχι και μου λέει “έλα μαζί μου”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Πως να κυκλοφορήσω έξω χωρίς να αισθάνομαι μια ασφάλεια δίπλα μου; Τα έχασα. Άλλο να στο λέω και να το φαντάζεσαι και άλλο να το βιώνεις. Ήταν συγκλονιστικό. Παρένθεση, ήταν δύο παλικάρια από ένα περίπτερο εκεί δίπλα - τίποτα, κανένας δεν έδωσε σημασία. Έρχεται ο σύντροφός μου με την παρέα του και το βλέπει, έβαλε αυτός το όπλο μέσα και έφυγε. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Νεάπολης μαζί με τους γονείς μου, φρικαρισμένη και το κατήγγειλα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μετά από εκείνο το περιστατικό, η Πετρούλα προσέλαβε έναν συνεργάτη, που είναι και φίλος της, ο οποίος εκτός από χρέη οδηγού, εκτελεί και χρέη σωματοφύλακα! Και όπως εξήγησε τον πληρώνει η ίδια.