Τρελό κράξιμο στη Ζυγούλη για την παρουσίαση του Madwalk

30.04.2015
Η παρέα του "Happy Day" έπιασε στο στόμα της την Κάτια Ζυγούλη και τον τρόπο που το πρώην μοντέλο παρουσίασε το 5ο Μadwalk. Και τα σχόλια δεν τα λες και κολακαυτικά!

«Είχαμε ένα θεματάκι, ειδικά στην παρουσίαση. Ήταν μια φλαταδούρα. Ό,τι έβλεπε διάβαζε από το ότοκιου», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς και συνέχισε:

«Ήταν πολύ όμορφη ως μητέρα τριών παιδιών, και είναι κορμάρα. Αλλά την ώρα της παρουσίασης φαινόταν σαν να μην μπορούσε να διαβάσει. Άχρωμη τελείως, φλατ, το χαμογελό της ήτα παγωμένο. Η Κάτια έχει ένα τέμπο όταν μιλάει και το είχε και στην παρουσίαση. Το στοίχημα της παρουσίασης το έχασε».

Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε τα καυστικά σχόλια λέγοντας:

«Αέρα στην παρουσίαση δεν είχε. Πειραματόζωα γίναμε όπως πάντα σε αυτή τη χώρα. Γιατί δεν έπιασε ο Σάκης το μικρόφωνο να βγάλει εις πέρας την αποστολή».

«Η κοπέλα είχε ίωση και δεν μπορούσε να μιλήσει. Λέγαμε τώρα θα σταματήσει να μιλάει. Δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει καθόλου στους παρουσιαστές όταν απλά διαβάζουν το ότοκιου. Δεν υπήρχε καμία δική της πρωτοβουλίαδεν ήξερε τι να πει, κάπως να γελάσει. Ο τρόπος που τα έλεγε. Γι΄αυτό είχαν χορηγό της βραδιάς ποτά. Αν ήταν η Δούκισσα στη θέση της, η Μπεκατώρου, θα το έκαναν καλύτερα», πρόσθεσε η Νάνσυ Παραδεισανού, διευθύντρια του fthis.

Τη δική της οπτική από τα παρασκήνια σχετικά με την παρουσίαση της Ζυγούλη έδωσε και η Ελένη Τσολάκη τονίζοντας:

«Η κοπέλα ήταν πολύ αγχωμένη, φαινόταν στο χαμογελό της η αμηχανία. Ήτανη πρώτη της φορά. Προσπάθησε να το κάνει αξιοπρεπώς, ήταν καλή, ήταν διαβασμένη».