Άγρια επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη!

30.04.2015
Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα της, και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην εκπομπή της την ερχόμενη Δευτέρα (4/5), δέχεται άγρια επίθεση για την προσωπική κι επαγγελματική της ζωή.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος «ξαναχτύπησε» εναντίον της παρουσιάστριας, με υποτιμητικές και πάλι δηλώσεις. Την πρώτη φορά είχε δηλώσει για την Ελένη ότι είναι απαράδεκτο που έγινε μητέρα στα 46 της, διότι θα είναι γιαγιά για την κόρη της! Η δήλωση εκείνη είχε προκαλέσει αντιδράσεις, με τον γνωστό σχεδιαστή να επιμένει στην άποψη του. Εξάλλου, το βράδυ της Τετάρτης (29/4) ως καλεσμένος στην εκπομπή, «Τα Καρντάσιανς» δε μάσησε τα λόγια του και είπε πολλά άλλα.

Όπως ότι μία μάνα με τρία παιδιά δεν χωρίζει, αλλά πρέπει να μένει και να λύνει τα προβλήματα με το σύζυγο της. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αφού της επιτέθηκε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Η Ελένη Μενεγάκη δίνει κουτόχορτο σε όλη την Ελλάδα 20 χρόνια. Δεν έχω κάτι με την Ελένη. Εγώ της δίνω συγχαρητήρια. Μα τι λέει; Τι μαθαίνει στον κόσμο; Τι είναι; Ψυχαγωγία είναι αυτό; Θέλω ψυχαγωγική εκπομπή άλλου επιπέδου. Η Ρούλα Κορομηλά έκανε εκπομπές καταπληκτικές. Εκείνη ήταν ψυχαγωγία. Για εμένα η Ελένη δεν κάνει ψυχαγωγία. Δεν έχω τίποτα μαζί της, ούτε την έχω συναντήσει. Δεν είπα ότι δεν κάνει κάτι, την θαυμάζω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και τα όσα είπε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Αρναούτογλου.

«Επειδή τα λες αυτά, γαλλική τηλεόραση έχεις δει; Έχεις δει τις αηδίες και τις μπούρδες που παρουσιάζει η γαλλική τηλεόραση; Η γερμανική τηλεόραση έχεις δει τι ριάλιτι παρουσιάζει, που αν τα κάναμε εμείς, θα καιγόταν το Σύνταγμα και η Βουλή; Που είναι το επίπεδο της ευρωπαϊκής τηλεόρασης που όποιος δει ευρωπαϊκά κανάλια θα κάνει εμετό. Η ιταλική τηλεόραση είναι καλύτερη; Που δείχνουν τα βυζι@ και τα κωλ@ εδώ και τριάντα χρόνια;» του είπε σχεδόν έξαλλος.