Τρελό γέλιο: ο Τράγκας περιγράφει πώς έκαψε τα μαλλιά του

05.05.2015
Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Όλα Μπιμπ», όπου και αποκάλυψε την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στο εξωτερικό με τα μαλλιά του.


«Εγώ δεν είμαι ένα νεαρός, είμαι ένα τζόβενο.Προχτές που πήγα στο Λαγονήσι και βούτηξα στα νερά βγήκα λίγο Αμφιπόλη… Θα σας πω για το μαλλί μου που είναι σε αθλία κατάσταση. Ήμουν στο εξωτερικό με την γυναίκα μου, στην Ιταλία και είχαμε μπει σε ένα κομμωτήριο.

Μου λέει η γυναίκα μου πήγαινε να κόψεις το μαλλί σου, βάλε και λίγο χρωμοσαμπουάν αυτό που βάζω κατά καιρούς γιατί ασπρίζουν πάρα πολύ γρήγορα τα μαλλιά μου. Αυτή η κυρία στο κομμωτήριο κατάλαβε να τα βάψω πολύ και να τα κόψω λίγο. Ξαφνικά άρχισε επί 25 λεπτά να μου τα περνάει με ταβανόβουρτσα. Βλέπω και έναν κύριο να με περνάει με το χρώμα και να μου αφήνει ένα καφέ, ήταν σαν κομοδίνο! Γιατί μου αφήνετε τον καφέ; Sorry, μου απαντά αυτός.

Βγαίνουμε έξω και η γυναίκα μου, μου λέει δεν σε κυκλοφορώ γιατί είσαι σαν playmobil. Πάμε σε άλλο κομμωτήριο και ζητώ να κάνω ντεκολορασιόν. Με παίρνει και με μπουγαδιάζει αλλά καιγόταν όλο το κρανίο μου. Καιγόμουν τρομακτικά. Μετά άρχισε και αυτή να βάφει. Κάνω έτσι και βλέπω ένα τριανταφυλλί μαλλί. Και μετά ήρθα στον Teo και μου το έφτιαξαν».

Εν το μεταξύ, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και τη σχέση του με το Twitter, το οποίο όπως ανέφερε το έχει αφήσει στον Άδωνι ενώ για τη γυμναστική του, αποκάλυψε πως η γυναίκα του έχει εξοπλίσει το μπάνιο τους με ένα μίνι γκολφ.