Σκορδά - Λιάγκας: Αυτοί θα είναι οι νονοί του παιδιού τους

05.05.2015
Στις 23 Μαΐου θα βαφτίσουν το παιδί τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Και οι πληροφορίες για τη μέρα εκείνη πάνε κι έρχονται. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο μικρός που όπως όοοολοι ξέρουμε θα πάρει το όνομα Δημήτρης, από τον πατέρα της Σκορδά. Η βάφτιση θα γίνει Σάββατο (23/5) και ουχί Κυριακή, επειδή θα έχουν ξεκινήσει τα live του Voice. Εξάλλου, σου λέει, αυτός ήταν ο λόγος που το ζεύγος αναγκάστηκε να κάνει τη βάφτιση στο κλεινόν άστυ και ουχί στην Τήνο, όπως έκαναν με τον πρωτότοκο Γιάννη.

Αλλά μη φανταστείς ότι το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο θα θυμίζει… τσιμέντο στους καλεσμένους. Το αντίθετο. Θα γίνει σε ειδυλλιακό μέρος και άκρως καλοκαιρινό και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι.

Νονοί του μικρού θα είναι ο στενός φίλος της Φαίης, Σάββας Τζεβελέκης, καθώς και η δημοσιογράφος, Σόνια Καζόνι, επίσης φίλη και συνεργάτιδα της. Ο Λιάγκας ανέβασε στα social media φωτογραφία από το εκκλησάκι, έτσι για να σου δείξει πού θα βαφτίσει τον υιό!