Ουφ! Η Γκολεμά τα βρήκε με τη Σολωμού: μάθε πώς!

05.05.2015
Η Ντέπυ Γκολεμά πήρε στα χέρια της την υπόθεση με την κόντρα που δημιουργήθηκε με τη Μαρία Σολωμού και με κίνηση - ματ, έληξε το συναγερμό.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η τηλεκριτικός, μας ενημέρωσε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Σολωμού και έλυσαν το θέμα που δημιουργήθηκε από τους «κακούς» τηλερεπόρτερ.

Λοιπον επειδη μου την εδωσε, εγω τηλεφωνησα στην κ. Μαρία Σολωμού και μου ορκίστηκε οτι της την πέσανε 4 ματσουκια και δεν της ειπαν καν το κείμενο αλλά ενα αόριστο " Η Γκολεμα δεν θέλει να δουλευετε στην τηλεόραση'. Στα ματσούκια αυτά απευθυνω και τη λέξη που λέει η ηθοποιός και που ανηκε σε άλλη ερωτηση την οποία συγχωνευσε ο γραφων/γράφουσα για να το κάνει πιο... εξαντρικ. Ας τα διαλα πια. Οι διευκρινήσεις επεισαν εκατερωθεν, για το τίμημα της αηδίας να σαι ταχα μου ρεπορτερ.. Μωρά μου, οταν εσεις πηγαίνατε γω ερχομουνα......

Κι αν δεν κατάλαβες, για όλα φταίνε τα «ματσούκια», δηλαδή οι ρεπόρτερ που δεν ενημέρωσαν την Σολωμού για το τι ακριβώς έγραψε η Γκολεμά στη στήλη της.

Λίγο νωρίτερα, η τηλεκριτικός την είχε «ξαναπέσει» στη Σολωμού μέσω του Facebook πάλι, γράφοντας:

«Την απάντησή της στα όσα έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά με αφορμή τα όσα είπε η ηθοποιός για τις δύο τηλεοπτικές δουλειές της που δεν έχει πληρωθεί, έδωσε η Μαρία Σολωμού. Εντάξει αφού το λέει πια, θα το κάνω... με βοήθησε η συμβουλή της. Μου αρέσουν οι συμβουλές που δίνουν οι άνθρωποι που ξέρουν από τέχνη, από... Σας υπόσχομαι ότι δε θα με ξαναδείτε στην τηλεόραση, Ντέπυ Γκολεμά. Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Εύχομαι να ακούσω μία κριτική όπου να 'ναι εποικοδομητική, όχι μία μ@λ@κια. Η αρνητική ενέργεια γυρίζει πίσω» απάντηση εμφανώς εκνευρισμένη η ηθοποιός στους δημοσιογράφους που την πέτυχαν σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

Να θυμίσουμε πως η τηλεκριτικός είχε γράψει: «Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα εδώ και δύο μήνες γιατί είμαστε απλήρωτοι'', είπε η Μαρία Σολωμού, η οποία δεν πληρώθηκε από το ''Μάνα Χ Ουρανού'' αλλά και από την ''Ονειροπαγίδα''. Μην παίζεις και εσύ, καλέ, στην τηλεόραση. Ποντικοπαγίδα είναι όλα, δεν βλέπεις;».