Ώρα μηδέν: Η Κιμ Καρντάσιαν, ο πατριός της και τα ροζ νύχια! (vds)

06.05.2015
Φαίνεται ότι από τη στιγμή που έγιναν τα φανερώματα του Μπρους Τζένερ ως γυναίκα, δεν υπάρχουν όρια ως προς το τι θα μοιράζεται "χαλαρά" με όλο τον κόσμο.

Αφού πέρασε το αρχικό σοκ από τη δημόσια παραδοχή του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) ότι πάντα ήταν και ένιωθε γυναίκα, μπαίνουμε και στο... παρασύνθημα.

Σε τρέιλερ επόμενου επεισοδίου για το οικογενειακό ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians", ο 65χρονος πρώην ολυμπιονίκης κάθεται στον καναπέ και έχει πιάσει ψιλοκουβεντούλα με την πιο διάσημη από τις τρεις θετές του κόρες, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) για "μποτέ" (σ.σ. Beaute: Ομορφιά στα γαλλικά).

Η συζήτηση έρχεται στο πεντικιούρ και ο Μπρους αποκαλύπτει το χαριτωμένο ροζάκι που, όπως καμαρώνει προσωπικά, "επιμελείται ο ίδιος, όπως και όλο το μανικιούρ του". Εύγε!!! Και μη χειρότερα!!!

Όσο για την Κιμ; Η 34χρονη κυρία Γουεστ εκφράζει τον θαυμασμό της για τις ικανότητες του πρώην συζύγου της μαμάς της, υπογραμμίζοντας την έκπληξή της για το πόσο "θηλυκά" είναι τα πόδια του. "Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ".

Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μπρους προθυμοποιείται να κάνει το μακιγιάζ της Κιμ (είναι πολύ καλός σε αυτό, όπως υποστηρίζει) και να δεις που ΚΑΙ αυτή η στιγμή δεν είναι πολύ μακριά από τις οθόνες μας.