Νικολοπούλου: Ποζάρει με την κούκλα κόρη της (φωτό)

06.05.2015
Το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λένε και αυτό ισχύει και με το παραπάνω στην περίπτωση της Ειρήνης Νικολοπούλου με την κόρη της, Έλενα.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τη μονάκριβη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον αρχιτέκτονα Μύρωνα Τουπογιάννη. Και όπως παρατηρεί κανείς, μαμά και κόρη είναι ολόιδιες.

«Με την κόρη μου ζω τώρα μια δεύτερη μητρότητα, η οποία είναι καλύτερη από την πρώτη, γιατί μου το επιτρέπει η αποχή από τη τηλεόραση. Της το είχα πει, αν και δεν το παραδέχεται, ότι δεν ήμουν και τόσο καλή μαμά» δηλώνει η δημοσιογράφος στο περιοδικό You.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλάει και για την επαγγελματική της πορεία, όπου μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι δέχτηκε πισώπλατες μαχαιριές.

«Πάρα πολλές φορές, άπειρα. Από άντρες περισσότερο. Για παράδειγμα, έχω ντυθεί, έχω φτιαχτεί, έχω ετοιμαστεί για να ξεκινήσει η βραδιά των Ευρωεκλογών και δεν βγήκα ποτέ για να υποδεχτώ τους ξένους δημοσιογράφους με τους οποίους θα μιλούσα. Μάλλον o παρουσιαστής πίστευε πως αν έβγαινα εγώ και μιλούσα 3-4 γλώσσες και εκείνος καμία… θα χανόταν» δήλωσε, χωρίς όμως να μας αποκαλύψει την ταυτότητα του συναδέλφου της.