Τσαπανίδου: Σκαφάτη και με «καυτό» σορτσάκι (φωτό)

06.05.2015
Τι ήταν να ανέβει η θερμοκρασία και να μυρίσει καλοκαιράκι; Οι celebrities του τόπου έβαλαν τα μαγιουδάκια τους και ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Οι πιο τυχεροί, δηλαδή οι σκαφάτοι, ξεκίνησαν και τις πρώτες τους εξορμήσεις σε κοντινά κυρίως νησιά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μετά του συντρόφου της Νίκου Ιατρού πήγαν μέχρι την Τζια με σκάφος που ανήκει σε φιλικό τους πρόσωπο.

Το ζευγάρι έχει αδυναμία στο νησί και το επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία. Και όπως βλέπουμε στο περιοδικό Hello, που δημοσιεύει φωτογραφίες από την εξόρμηση τους, το ταιριαστό ζευγάρι ήταν άκρως καλοκαιρινό. Και η Πόπη άκρως σέξι, με το «καυτό» σορτσάκι της, που αναδείκνυε τις αναλογίες της.

Και μπορεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς η θερμοκρασία να ήταν αρκετά υψηλή, όμως, η 48χρονη δημοσιογράφος δεν το τόλμησε να βουτήξει στη θάλασσα. Προτίμησε τις βόλτες απολαμβάνοντας τη συντροφιά του συντρόφου της. Εξάλλου, το ζευγάρι έχει συμπληρώσει τρία χρόνια σχέσης και είναι ένα από τα πιο ταιριαστά της showbiz.