Η μεγάλη επιστροφή της ωραίας Ελένης - Τι είπε στο κοινό [photos+vds]

11.05.2015
Μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, η ωραία Ελένη επέστρεψε πιο αδύνατη, πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ στην εκπομπή της κι αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά να μιλήσει μόνη της στο τηλεοπτικό κοινό που όπως είπε η ίδια της έδειξε φέτος την αγάπη του στο μέγιστο βαθμό και το καταλάβαινε.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, τη χρειαζόταν φέτος περισσότερο από ποτέ γιατί η αγωνία της ήταν πολύ μεγάλη, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους φίλους- συνεργάτες και στυλοβάτες όπως χαρακτήρισε την ομάδα της. Δεν έκρυψε τη χαρά της που στέκονται δίπλα της όταν τους χρειάζεται.

Το στούντιο στολισμένο σα να επρόκειτο για πρεμιέρα Σεπτέμβρη κι η Ελένη είπε πως η επιστροφή της είναι μια καλή ευκαιρία να φροντίσει λίγο την εμφάνισή της αφού τόσο καιρό κλεισμένη στο σπίτι με το μωρό της, το είχε ξεχάσει.

Βέβαια, δεν άντεξε και πολύ ώρα να μιλάει ψιθυριστά όπως είπε και φάτσα κάρτα στην κάμερα, ενώ εξήγησε ότι δε θέλει να χρησιμοποιεί την εκπομπή παρά το γεγονός ότι φέρει το όνομά της για να μιλάει για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης, αλλά σήμερα είπε να κάνει την εξαίρεση.

Δήλωσε δε ευγνώμων στο κοινό που δεν τη φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση από όποιο μέσο και αν επικοινωνεί μαζί της, ενώ τόνισε με την ευκαιρία ότι πρόκειται για εκπομπή χαράς κι αυτό το αίσθημα θέλει να μεταδίδει στο κοινό της κι όχι να προσθέτει κι άλλα προβλήματα στην πλάτη του.

Μετά τον ολιγόλεπτο μονόλογό της η Ελένη φώναξε τους συνεργάτες της στο στούντιο κι η εκπομπή ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα από κει που την αφήσαμε προς τα τέλη Μαρτίου…