Βουρκωμένη & κορμάρα η Ελένη επέστρεψε με δημόσια εξομολόγηση

11.05.2015
Και ναι η μεγάλη ώρα ήρθε και η Ελένη Μενεγάκη, σαράντα μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο.

Σε ένα πλατό τίγκα στο ροζ χρώμα, με λουλούδια, τούλια, κορδέλες και δαντέλες, η λεχώνα Ελένη «έσκασε» σόλο στο πλατό μέσα σε μία ρομαντική στενή δαντελένια τουαλέτα. Χωρίς τους συνεργάτες, η παρουσιάστρια καλησπέρισε again το λαό της, κάθισε στον καναπέ και όπως εξήγησε, επέλεξε να ξεκινήσει μόνη, αφού ήθελε να πει δυο πραγματάκια στον κόσμο της.

Και το σκηνικό αυτό, της σόλο Ελένης με εξομολογητική διάθεση, μάς γύρισε πέντε χρόνια πίσω, τότε που μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο, το απόγευμα της Παρασκευής, τη Δευτέρα με μπλε σκούρο φόρεμα, κάθισε στον καναπέ της για μία δημόσια εξομολόγηση.

Μόνο, που ετούτη η εξομολόγηση ήταν διαφορετική. Το πλατό «φώναζε» παντού, χαρά, αγάπη, τρέλα και κορδέλα. Η Ελένη, λοιπόν, ξεκίνησε εξηγώντας στους τηλεθεατές ότι η εκπομπή μπορεί να φέρει το όνομα της, αλλά δεν είναι δική της. Ανήκει στο κανάλι και σε καμία περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τον τηλεοπτικό χρόνο για να προβάλλει τον εαυτό της. Ωστόσο, σήμερα (Δευτέρα 11/5), το Λενιώ ήθελε να κάνει μία εξαίρεση.

«Αυτή είναι η καλύτερη και πιο σημαντική χρονιά για εμένα» είπε αρχικά. Παραδέχτηκε, δε, ότι είχε μεγάλη αγωνία, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που δεν την έφερε σε δύσκολη θέση είτε όταν τη συναντά έξω, είτε μέσα από τα social media.

«Σας ευχαριστώ που δε με φέρατε σε δύσκολη θέση. Ειδικά, φέτος πραγματικά εγώ χρειαζόμουνα τη δική σας αγάπη» είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε, λέγοντας ότι η σχέση της με το κοινό είναι σημαντική, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως τους συνεργάτες της. «Οι συνεργάτες μου είναι η δεύτερη οικογένεια μου. είναι οι φίλοι μου, οι δικοί άνθρωποι» είπε.

Ωστόσο, η Ελένη με μαεστρία δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» της και σε εκείνους που κατηγορούν την εκπομπή της ότι δεν προσφέρει τίποτε στο κοινό και είναι ένα τηλεοπτικό μάρκετινγκ.

"Τι έχει αυτή η εκπομπή; Εμείς εδώ γελάμε, δίνουμε δώρα. Στην τηλεόραση κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Ο δικός μας ρόλος είναι αυτός ακριβώς: να κάνουμε παρεούλα, να γελάμε, να ξεχνάμε τα δικά μας, να ξεχνάτε τα δικά σας. Να περνάνε τα χρόνια, να ζούμε αυτά που η ζωή μάς φέρνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε όλο νόημα: «Κάποια (σ.σ. που τα φέρνει η ζωή) τα ζητάμε, κάποια έρχονται από μόνα τους. Αυτό κάνουμε μαζί πολλά χρόνια τώρα».

Και ολοκλήρωσε φανερά συγκινημένη.

«Ξανά στο πόστο μου, στο σπίτι μου. Σε εσάς και σε αυτούς και πάλι ευχαριστώ και πολλή πολλή αγάπη…. Αυτή την αγάπη μακάρι να μπορέσω να τη γυρίσω πίσω σε όλους εσάς. Να μη σταματήσετε ποτέ να ελπίζετε, να μη σταματήσετε να προσπαθείτε γι αυτό που θα σας κάνει χαρούμενους, χωρίς να κάνετε κακό στους άλλους, αλλά αυτό που είναι το καλύτερο για εσάς», είπε όλο νόημα.