Οι λυγμοί της Δούνια για τις αποχωρήσεις & η χαρά της Καμπούρη!

11.05.2015
Τελικά, οι φήμες για αποχώρηση/κόψιμο της Έλενας Παπαβασιλείου και της Σοφίας Βογιατζάκη από την εκπομπή, Γυναίκες επιβεβαιώθηκαν. Οι δύο από τις τέσσερις παρουσίαστριες αποτελούν κι επίσημα παρλεθόν.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή στοίχισε κυριολεκτικά στη Νόνη Δούνια, σε αντίθεση με τη Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ήθελε να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την άφηνε! Γιατί βλέπεις, αν κι έδειξε ανωτερότητα στο πρόσφατο τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα με την Παπαβασιλείου, τελικά, τής είχε κάτσει βαριά της Καμπούρη. Και το κόψιμο της Έλενας - αν κρίνουμε από τη διόλου ωραία στάση της - φαίνεται ότι το φχαριστήθηκε.

Αντίθετα, η Δούνια το πήρε βαριά και μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα στην έναρξη της εκπομπής, όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

«Όπως βλέπετε η παρέα μας έχει μικρύνει κατά πολύ. Δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε το ζωντανό μας ημερολόγιο να μας πει την ημερομηνία και τη θερμοκρασία και δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενη για αυτό, αλλά τι να κάνουμε; Πολλές συνεργασίες αλλάζουν στην πορεία. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Θα είμαστε με τη Δέσποινα εδώ, θα σας κρατάμε παρέα» είπε η Νόνη και ξέσπασε σε λυγμούς.

Και αν αυτή η μοναδική και ανθρώπινη στιγμή της συγκίνησε το κοινό (φανταζόμαστε), δε συνέβη σίγουρα το ίδιο με την Καμπούρη. Αρκετά πιο ψύχραιμη και μες στην καλή χαρά(!) πήρε το λόγο, λέγοντας:

«Να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις, τις χρωστάμε στον κόσμο γιατί έχουν γραφτεί διάφορα από το πρωί. Η αγαπημένη μας Σοφία δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χρόνο. Φανταζόταν ότι θα προλαβαίνει και την εκπομπή και το θέατρο, τη μεγάλη της αγάπη, αλλά της έγινε μια περίφημη πρόταση για μια θεατρική παράσταση φέτος το καλοκαίρι και κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε σχέση με τους χρόνους της κι έτσι λοιπόν αποφάσισε, ζήτησε από το κανάλι να αποδεσμευτεί. Για το καλό της γίνεται όλο αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε».

Αλλά για την Παπαβασιλείου κουβέντα. Εξήγησε, όμως, στο καπάκι η Δούνια. «Απ' όσο ξέρουμε η Έλενα συζητάει μια δική της πρόταση με το κανάλι και θα είμαστε εμείς κοντά σας, εδώ να σας κρατάμε συντροφιά» είπε. Και τότε η Καμπούρη πέταξε απίστευτη ατάκα, που κατά τη γνώμη μας δεν την τιμάει. «Δεν έχεις συγκινηθεί σε άλλα και άλλα και μου συγκινήθηκες σ’ αυτό. Εγώ θα κρατηθώ» είπε, αν και δεν χρειαζόταν. Με τη στάση της το είχαμε καταλάβει.