Ελένη: Το ξενύχτι & η σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της (φωτό)

12.05.2015
Μετά την εξομολόγηση της στον «αέρα» της εκπομπής κατά την επιστροφή της τη Δευτέρα (11/5), η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε με νέα εξομολόγηση, ακόμα πιο προσωπική.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά παραδέχτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο ερχομός της κόρης της την έχει αλλάξει πολύ και όλα αυτά τα εξομολογητικά να φανταστείς ότι έγιναν μες στα άγρια μεσάνυχτα, αφού το Λενιώ ήταν ξύπνιο για να ταΐσει την κορούλα της.

Έτσι, η παρουσιάστρια είχε μία ολονύχτια συζήτηση με τους followers της στο twitter, αφού απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν, ενώ αποκάλυψε ότι έχει να ταΐσει το μωράκι της. «Πρέπει να φάει το μικρό και μετά θα κοιμηθώ» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Έχω πολύ συναισθηματική υπερδιέγερση από την ώρα που ήρθε η μικρή μου».

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η εξομολόγηση της. Αρχικά, ανέβασε την τούρτα που της έκαναν δώρο στην εκπομπή, σχολιάζοντας: «Και εγώ σας αγαπώ και δεν χρειάζεται να σας το λέω! Το ξέρετε!»

Στη συνέχεια, μία διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε πόσο την έχει αλλάξει αυτό που τη συμβαίνει, δηλαδή ο ερχομός του μωρού. Και τότε η Ελένη (σπάνια αυτό) δε δίστασε να παραδεχτεί: «Με άλλαξε; Δεν ξέρω! Αυτό που ξέρω, είναι πως είμαι ευγνώμων για αυτό που μου έστειλε ο Θεός !Κι εύχομαι όσες το θέλουν να το έχουν».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη μεσημεριανή της επιστροφή και τη δημόσια εξομολόγηση της, όπου ήταν τα μάλα συγκινημένη. «Είχα τόσα να σας πω και ήθελα να έχω χρόνο και να μιλήσω και μαζί σας! Αλλά φοβήθηκα μην βάλω τα κλάματα και το μάζεψα!», είπε. Και παραδέχτηκε again πόσο την έχει βοηθήσει η επαφή με το κοινό της. «Να ‘ξερες πόσο με βοήθησε φέτος η εκπομπή και η σχέση μου μαζί σας να ξεχνάω τις αγωνίες μου και να περνάνε ευχάριστα οι ώρες», είπε.

Και αφού πέρασε η ώρα, το Λενιώ καληνύχτισε τους διαδικτυακούς της φίλους. «Καληνύχτα σε όλους. Όνειρα γλυκά. Μου άρεσε που τα ξαναείπαμε μετά από τόσο καιρό. Έστω και μέσα στη νύχτα» έγραψε.