Η Βογιατζάκη αποκαλύπτει: έφυγε ή την «έφυγαν» από το Έψιλον;

14.05.2015
Καλεσμένη στο Πρωινό του Αντ1 ήταν σήμερα η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία αναφέρθηκε φυσικά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το κανάλι Έψιλον και την εκπομπή «Γυναίκες».

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, η λήξη της συνεργασίας της με το Έψιλον ήταν από κοινού και η ίδια ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του καναλιού για την απομάκρυνσή της από την εκπομπή «Γυναίκες» κι όχι από δημοσιεύματα όπως είχε λανθασμένα γραφτεί σε διάφορα Μέσα.

«Υπήρχε μια συνεννόηση και μια συζήτηση με το κανάλι. Εγώ το πρώτο πράγμα που “έκλεισα” για το καλοκαίρι ήταν αυτή η εκπομπή στο Epsilon. H συμφωνία αυτή έλεγε ότι μέχρι τέλους Ιουλίου εγώ θα είμαι εκεί. Αυτό σημαίνει ότι εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω θεατρική περιοδεία το καλοκαίρι. Μου κάθεται, η πρόταση για το θέατρο “Χυτήριο” για μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

Ύστερα άρχισαν να μου λένε από το θέατρο ότι θα κάνουμε και κάποιες παραστάσεις εκτός Αθηνών πιο πριν. Εγώ το συζήτησα αυτό με το κανάλι και εξήγησα ότι δεν τα προλαβαίνω όλα. Εγώ είμαι ηθοποιός κατά κύριολόγο.Ήμασταν σε συνεννόηση και πάντα είχα απέναντί μου ανθρώπους με κατανόηση. Τότε μου είπαν “Κάν' το και βλέπουμε”. Όταν, όμως, τέθηκε και το ζήτημα των παραστάσεων εκτός Αθηνών, νωρίτερα του τέλους της εκπομπής, άλλαξαν τα πράγματα. Εγώ ενημερώθηκα από το κανάλι. Δεν ισχύει ότι το έμαθα από τα δημοσιεύματα, γιατί εγώ είχα ήδη μιλήσει με το κανάλι. Φυσικά και ήξερα ότι θα βγει η ανακοίνωση».

Όσο για την ταυτόχρονη με τη δική της αποχώρηση και της Έλενας Παπαβασιλείου, η ηθοποιός τονίζει:

«Δεν ξέρω. Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε το κανάλι και την Έλενα. Ίσως ήταν μέσα στις αλλαγές που ήθελαν. Εγώ αυτό που φαντάζομαι, αυτή τη στιγμή, ότιπροφανώς έδεσε όλο το πράγμα με αυτό που είχαν στο μυαλό τους να κάνουν, δηλαδή να μειώσουν το budget και να αλλάξουν το concept. Από ό,τι ξέρω, η Έλενα συζητάει. Και με το Epsilon και με άλλα κανάλια».

Η Βογιατζάκη εξήγησε τέλος, πως τα νούμερα της εκπομπής στην οποία συμμετείχε δεν ήταν τα αναμενόμενα αλλά η ίδια λάτρεψε την θεματολογία και την αξιοπρέπει με την οποία ολοκληρωνόταν η εκπομπή καθημερινά.