Λαλίστατη η Ελένη λαλίστατη για τη νεογέννητη κόρη της

26.05.2015
Μπορεί στη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της η Ελένη Μενεγάκη να ήταν σφίγγα, όμως, με τη γέννηση της κορούλας της και την επιστροφή της ίδιας στην εκπομπή, έχει γίνει λαλίστατη.

Μια άλλη Ελένη ως λεχώνα, λέμε. Γιατί βλέπεις, η παρουσιάστρια μιλάει ανοιχτά για τις ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει με το τέταρτο παιδάκι της, ενώ έχει ανοιχτεί και στο θέμα του Μάκη Παντζόπουλου.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) η Ελένη είχε όρεξη και δε σταμάτησε να μιλά για την κορούλα της. Τα πάντα όλα μας είπε: από το παιγνίδι που της αρέσει, την… αγαπημένη της συνήθεια, τους κολικούς, μέχρι και για το… μαμ, κακά και νάνι ακούσαμε δια στόματος τρελαμένης Ελένης!

«Ξέρετε πόσο διασκεδάζουν τα μωρά να βλέπουν από πάνω τους κάτι να κινείται; Κάθονται και τα χαζεύουν με τις ώρες. Ειδικά η μουσική τα μωρά, δεν ξέρω αν τα διασκεδάζει, αλλά τα χαλαρώνει, τα κάνει να κάθονται ήσυχα και να μην γκρινιάζουν. Όχι όταν πονάνε και έχουν κολικούς. Εκεί δεν ηρεμούν εύκολα τα μωρά, θέλουν αγκαλίτσες θέλουν χαδάκια στην κοιλίτσα. Γιατρός δεν είμαι σας λέω και εγώ πρακτικά τι κάνω! Ζέστη στην κοιλίτσα τους… άλλα πραγματάκια!» είπε μες στον τρελό ενθουσιασμό.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αγόρασε πρόσφατα για την κορούλα της ένα παιγνίδι που παίζει μουσική, ενώ παρασυρόμενη από τον ενθουσιασμό, άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς της παιδικής μουσικής. Και ήταν μία τηλεθεάτρια τη ρώτησε τι κάνει το μωράκι της, η απάντηση της μάνας Ελένης ήτο αποστομωτική: «Το μωράκι μου τρώει και κοιμάται! Μαμ κακά και νάνι!»