Φεύγει και η Δούνια από τις Γυναίκες;

26.05.2015
Πριν λίγες μέρες η ξαφνική αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου και της Σοφίας Βογιατζάκη είχε προκαλέσει αίσθηση και ποικίλα σχόλια, αφού ήρθε λίγο καιρό μετά τον απίστευτο τηλεοπτικό καβγά της πρώτης με τη Δέσποινα Καμπούρη.

Έτσι, στην εκπομπή απέμεινε εκείνη με τη Νόνη Δούνια, η οποία μάλιστα, είχε ξεσπάσει σε κλάματα για τις ξαφνικές αποχωρήσεις. Της Καμοπούρη, πάλι, το αυτί δεν είχε ιδρώσει, αφού δεν έδειξε καμία συγκίνηση. Όχι ότι ήταν υποχρεωμένη, αλλά λέμε.

Κι εκεί που είχαμε αφήσει τις δύο πλέον «Γυναίκες» να κάνουν την εκπομπή, έρχεται η Δούνια και τη ρίχνει τη μπομπίτσα της. Το πρώην μοντέλο βρέθηκε σε εκδήλωση και μίλησε στα τηλεοπτικές κάμερες για το μέλλον την εκπομπής, που με αυτά που είπε δε νομίζουμε να έχει… μέλλον.

«Έχω πρακτικό θέμα με την ώρα αυτή λόγω των παιδιών. Το κόνσεπτ μού αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να συνεχίσω στην ώρα αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε απαντώντας αν θα έκανε κάτι άλλο: «Κάτι το οποίο θα είναι μαγνητοσκοπημένο, οπότε θα έχω την ελευθερία κινήσεων ή κάτι το οποίο θα είναι τις ώρες όπου τα παιδιά μου είναι στο σχολείο».

Και αναρωτιόμαστε εμείς: τώρα ανακάλυψε ότι δε βολεύουν οι ώρες; Επίσης, (αναρωτιόμαστε πάλι) είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Καμπούρη τις τελευταίες μέρες μέσα από τα social media καλεί τους διαδικτυακούς της φίλους να δουν την εκπομπή, γραφοντας... "Σας περιμένω"; Ενώ μέχρι πρόσφατα έγραφε... "Σας περιμένουμε";

Σε 5' στις @gynaikes ! Σας περιμενω! 💋

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Σε λίγο ξεκινάμε! 💋 #gynaikes #lookoftheday #matisfashion @matis_fashion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Kampouri (@despinakampouri) στις