Επιστρέφει με νέα επεισόδια το Prison Break;

04.06.2015
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας να επιστρέφουν μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του παρελθόντος, ελαφρώς πειραγμένες μέσω reboot και με άλλο καστ ή με το ίδιο καστ σε νέα επεισόδια αν και περιορισμένου αριθμού.

Μεταξύ των παλαιών σειρών που έκαναν comeback ήταν το «24» πέρσι που γύρισε ως «24:Live Another Day» με 12 επεισόδια, ενώ αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα έξι νέα επεισόδια των «X-Files».

Οι τελευταίες φήμες θέλουν μία ακόμα μεγάλη -πιο πρόσφατη- επιτυχία, το «Prison Break» να επιστρέφει με νέα επεισόδια και με τους πρωταγωνιστές Wentworth Miller και Dominic Purcell που αγαπήθηκαν από το κοινό για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν από το 2005 μέχρι το 2009 να αναμένεται να ενσαρκώνουν ξανά τους ρόλους τους.

Ο Gary Newman του δικτύου Fox που έπαιζε τη σειρά άφησε πρόσφατα να εννοηθεί ότι η επιστροφή του Prison Break θα μπορούσε να αναδειχθεί σε μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός κι υπάρχει χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο πράξη.

Προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση από πλευράς δικτύου και στούντιο παραγωγής δεν υπάρχει, ενώ οι φαν θα δουν τους Miller και Purcell μαζί και πάλι στη νέα σειρά του CW, «Legends of Tomorrow», το spinoff των πετυχημένων σειρών «Arrow» και «Flash».