Κωστόπουλος: «Συζητάω για τρεις εκπομπές σε τρία κανάλια» [vds]

08.06.2015
Μπορεί φέτος ο Πέτρος Κωστόπουλος να απουσίασε από τα τηλεοπτικά πράγματα, όμως, όπως φαίνεται συζητά την επιστροφή του, η οποία δε θα αργήσει να έρθει.

«Τα τηλεοπτικά είναι χάλια φέτος. Πες μου μια εκπομπή που ήταν για έξυπνους ανθρώπους εκτός από τον Κανάκη, τους Αρβύλες και τον Θέμο. Η τηλεόραση λόγω χρημάτων δεν μπορεί να έχει παραγωγές καλές, πολλά πράγματα δεν έγιναν», είπε ο Κωστόπουλος και συνέχισε:

«Κάνω συζητήσεις για τρεις νέες εκπομπές, με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικά κανάλια. Talk show με ενδιαφέρει. Τι να κάνω εγώ; Τη Ζέτα; Εγώ ιδανικά αυτή την εποχή που περνάμε θα έπλενα και τζάμια. Θα είχα μια εκπομπή που να πλένουν τζάμια. Διότι πρέπει να δουλεύει ο άνθρωπος αυτή την εποχή, αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πρωταρχικό, να βγάλουμε κάνα φράγκο. Θα έκανα και εκπομπή μαγειρικής, κι εκπομπή λόγου και κωλοτούμπες. Πρωινό δεν μπορώ να κάνω γιατί έχω άλλες δουλειές. Και μαγειρικής. Γιατί; Καλύτερος είναι ο Αρναούτογλου; Χαριτωμένη είναι η εκπομπή του και πάει καλά από ότι ξέρω».