Συγκινητικό το ριγιούνιον των "Gilmore Girls"

08.06.2015
8 χρόνια μετά την αυλαία της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, οι συντελεστές της συναντήθηκαν ξανά και μοιράστηκαν φωτογαφίες στα σόσιαλ μίντια.

Τα "Gilmore Girls", στην Ελλάδα προβλήθηκαν ως "Οικογένεια Γκίλμορ". Στην ουσία, η σειρά παρακολουθούσε τις ζωής της Λόρελαϊ Γκίλμορ (Lorelai Gilmore) και της κόρης της, Ρόρι (Rorry) κάπου στο Κονέκτικατ.

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών και προβαλλόταν από το 2000 μέχρι και το 2007.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε φαντασμαγορικό ριγιούνιον παρουσία όλων των πρωταγωνιστών του, πλην ενός, προς τιμή του οποίου, όμως, είχε προβλευθεί ειδική, άδεια θέση!

Ιδού το καστ στην τότε εποχή. Ας υπογραμμίσουμε εδώ ότι η άδεια θέση στη γιορτή τοποθετήθηκε για τον Έντουαρτ Χέρμαν, που βρίσκεται στο κέντρο της φωτογραφίας και ερμήνευε τον πατέρα της Λόρελαϊ και πέθανε το 2011.

8 χρόνια μετά, λοιπόν και η Λόρεν Γκράχαμ (Lauren Graham) με την Αλέξις Μπλέντελ (Alexis Bledel) που ερμήνευσαν επί 7 χρόνια τις πρωταγωνίστριες μητέρα και κόρη, έσμιξαν ξανά -χωρίς να έχουν αλλάξει καθόλου, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε.

Όμως δεν ήταν μόνες...

Οι δύο άντρες που αποτέλεσαν τα αντικείμενα των πόθων τους ήταν επισης εκεί.

Αριστερά ο Τζάρεντ Πανταλέσκι (Jared Padalecki) που ερμήνευε τον Ντιν Φόρεστερ, έρωτα της Ρόρι και δεξιά ο Σκοτ Πάτερσον (Scott Patterson) ο οποίος έπαιζει τον Λουκ Ντέινς, κρυφοφανερό έρωτα της μαμάς Λόρελαϊ.

Ιδού ακόμη μια πιο δευρυμένη φωτογραφία του ριγιούνιον και μια συνολική απο τη σκηνή που στήθηκε για τη γιορτή στο Όστιν του Τεξας.