Τι είπε ο Σεφερλής στην Τατιάνα για το επεισόδιο με τον Ουγγαρέζο [vds]

08.06.2015
Τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει την όλη ιστορία με το διαπληκτισμό του με το Δημήτρη Ουγγαρέζο επέλεξε ο Μάρκος Σεφερλής μετά τα άπειρα που γράφτηκαν και σχολιάστηκαν, επιστρατεύοντας την Τατιάνα Στεφανίδου σε ρόλο δημοσιογράφου.

«Πριν μπεις στον καναπέ αυτό, ήσουν εδώ, μας είδες λίγο, είδες το κλίμα που επικρατεί. Ξέρεις από την άλλη εμένα πάρα πολύ καλά, ξέρεις ότι είμαι και πολύ ειλικρινής άνθρωπος, ξέρεις ότι ό,τι αισθάνομαι το δείχνω, άρα αυτό που συμβαίνει με τον Δημήτρη είναι όντως έτσι. Δηλαδή Δημήτρη μου, Μάρκο μου. Δηλαδή έγινε μια παρεξηγησούλα για τους λόγους που έγινε, ο κόσμος είδε στον αέρα τι ακριβώς ειπώθηκε, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, δε θα μείνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα το τι ακολούθησε και η σχέση μας σήμερα είναι αυτή που βλέπει ο κόσμος, μια χαρά, μες στην τρελή χαρά, είμαστε επαγγελματίες, είμαστε συνεργάτες. Έχουμε περάσει πολλές κοινές ώρες μαζί και στο πλατό, στον αέρα κι εκτός. Έχουμε τραγουδήσει μαζί με τον Δημήτρη, έχουμε πιει, έχουμε φάει μαζί, έχουμε ξημερώσει οι δυο μας γιατί φύγαν όλοι και μας άφησαν μόνους μας. Έχουμε βγει κι έχουμε περάσει πάρα πολύ καλά. Αυτά δεν ξεχνιούνται μέσα σε δυο λεπτά. Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά μας είναι αληθινή, πραγματικά συνεχίζουμε να περνάμε καλά, συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε, να γελάμε και γενικά το κλίμα είναι πάρα πολύ ωραίο», της είπε ο Μάρκος.

Φυσικά, η Τατιάνα δε θα μπορούσε να δώσει λακωνική απάντηση σε ένα τόσο ζουμερό θέμα:

«Πιστεύω ότι είσαι ένας άνθρωπος που σε αυτό το καθημερινό ζόρικο παιχνίδι του τριώρου του τηλεοπτικού κι αυτού του κόσμου της τηλεόρασης που είναι πολύ δύσκολος, είναι άλλου είδους πρωταθλητισμός από αυτό που έχεις κάνει εσύ. Δηλαδή εσύ είσαι στο θέατρο και έχεις τους ανθρώπους σου γύρω σου, τους συνεργάτες σου που σε αγαπάνε, σε φροντίζουν, σε προστατεύουν, έχεις κάνει επίσης πολύ ωραίες παραγωγές στην τηλεόραση, πολλές κι ωραίες μαγνητοσκοπημένες. Αυτό το καθημερινό, έχει τα βήματα του, έχει μια ψυχική φθορά, έχει τον πόλεμο του, ασχολούνται πολύ και διάφοροι μαζί του. Και επειδή είσαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος κι είσαι ένα ηφαίστειο καθημερινό, νομίζω ότι στεναχωριέσαι κι ότι πληγώνεσαι. Δε τα αφήνεις όλα στην μπάντα εκεί να ασχοληθείς που σκίζετε που πάτε τόσο καλά και κάθεσαι και σε στεναχωρεί ο ένας και ο άλλος; Και δεν το λέω για τον Ουγγαρέζο τώρα, το λέω γενικότερα. Δηλαδή από την αρχή της χρονιάς αισθάνομαι ότι σε στενοχωρούν, το ένα δημοσίευμα το άλλο δημοσίευμα, τα σχόλια. Εσύ είσαι στο είδος σου ένας σταρ μεγάλος, σε λατρεύει ο κόσμος, τι ασχολείσαι;» απάντησε η Τατιάνα.

Στη συνέχεια ο Μάρκος εξέφρασε το πώς μπορεί να είναι «τόσο πολύ οργανωμένο που γίνεται μέχρι και σήμερα» με την παρουσιάστρια να του εξηγεί πως δεν είναι οργανωμένο, αλλά η μοίρα όποιου παρουσιάζει πρωινή εκπομπή.