Λιάγκας - Κουινέλης: Μυστήριο με τη σχέση τους

09.06.2015
Στο δεύτερο κύκλο του Voice και κυρίως στη διάρκεια των lives παρακολουθούμε ένα πινγκ πονγκ με σπόντες και μπηχτές ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Μιχάλη Κουινέλη.

Εξάλλου, στις αρχές του show ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Stavento, επειδή εκείνος δεν ξέρει αν θα δεχόταν να πάρει μέρος και σε έναν τρίτο κύκλο.

Δεν ξέρουμε αν το «χώσιμο» εκείνο του Λιάγκα ήχησε άσχημα (και με το δίκιο του) στον Μιχάλη, πάντως, φέτος οι δύο άνδρες με τα «καρφιά» που ανταλλάσουν έχουν φέρει σε αμηχανία τους υπόλοιπους τρεις coaches.

Αποκορύφωμα, δε, το πινγκ πονγκ που «έπαιξαν» στο live της Κυριακής (7/6) όταν με το «καλησπέρα» ο Λιάγκας ρώτησε με παράπονο τον Κουινέλη, γιατί δεν πέρασε από το καμαρίνι του πριν ξεκινήσει το show. Και η απάντηση του coach τον έφερε σε δύσκολη θέση.

«Μου είπαν πως ό, τι σου λέω πας και το λες» είπε ο τραγουδιστής και ο Λιάγκας αμήχανος τον ρώτησε: «Ότι είμαι καρφί σου είπαν; Τι λες μωρέ; Τι κακό έχω πει για σένα;». Ο Κουινέλης εξήγησε ότι δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό που λέει, όμως, το λέει. Και κάπου εκεί ο Λιάγκας έδωσε τέλος στο περιστατικό.