Φώτης Σπύρος: τι αποκάλυψε για το γκέι γάμο του;

09.06.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» ήταν χθες βράδυ ο Φώτης Σπύρος, όπου όπως ήταν φυσικό μίλησε με λεπτομέρειες για το γάμο που ετοιμάζει στη Νέα Υόρκη.

O ηθοποιός εμφανίστηκεμε περίεργο λουκ και με ύφος μπερδεμένο και αποκάλυψε πως ο γάμος του θα λάβει χώρα στις 18 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη:

«Όταν παντρευτώ στις 18 Οκτωβρίου θα έρθω στις 19 Οκτωβρίου στο καινούργιο ΟΛΑ να σου πω πώς το έχω βιώσει. Μέχρι τώρα πάντως νιώθω υπέροχα, είμαι ευτυχισμένος. Δεν προτρέπω κανένα να είναι gay, δεν είναι καλά, πονάς πολύ και υποφέρεις πολύ και μακάρι να μην συνέβαινε στη ζωή σου. Όταν ήμουν μικρός, φαντάσου τι bulling έφαγα. Στα 40 τα μου έχω τα κότσι να μιλήσω, αλλά έφτασα 40. Από 4 χρονών το ήξερα».

Και στο γάμο αυτό, δεν θα είναι μόνος ο Φώτης αλλά θα πάρει μαζί του 40 φίλους του, στους οποίους μάλιστα αποκάλυψε πως θα κάνει και τα έξοδα ως τη Νέα Υόρκη;

«Έχω καλεσμένους 40 φίλους ο γάμος θα γίνει στην Αμερική, όλοι οι καλεσμένοι θα έρθουν με δικά μου έξοδα. Έχω και 40 φίλους που είναι ήδη στην Αμερική και τους έχω καλέσει».

Αναφερόμενος και στο νεαρό μέλλοντα σύζυγό του, ο Σπύρος τόνισε:

«Εκείνος δεν βγαίνει να μιλήσει, δεν τον αφήνω εγώ, μιλάω με την οικογένεια του, δεν είχαν καθόλου ένσταση, τους είχε πει για εμάς. Ο μέλλων σύζυγος μου έχει τα μισά μου χρόνια. Είναι πολύ κατασταλαγμένος, πολύ ώριμος. Διεκδικώ και δεν διαπραγματεύομαι την ωριμότητα μου. Η σοβαρότητα μου είναι σοβαροφάνεια. Είμαστε ερωτευμένοι.

Γιατί εγώ δεν έχω δικαίωμα να παντρευτώ στην χώρα μου; Γιατί στο Ελλαδισταν δεν επιτρέπεται; Στη Δήλο οι γάμοι αποκηρυχτήκαν. Ο γάμος εμένα με ξενερώνει είναι γελοίο. Είναι γελοίο οι δύο άντρες να παντρεύονται. Είναι γελοίο το ποιος θα φορέσει το φουστάνι. Οι ομαδοποιήσεις είναι γελοίες. Το κάνω αυτό με τον σύντροφό μου γιατί αύριο μεθαύριο εάν πάθω κάτι να μπορεί να έχει αυτά που θα αποκτήσουμε μαζί».

Και μπορεί ο γάμος να γίνει στη Νέα Υόρκη εξαιτίας της νομοθεσίας αλλά για την υιοθεσία ο ηθοποιός Σπύρος Φώτης έχει μεγάλα σχέδια:

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Υπάρχει αυτή την στιγμή στο σχολείο ένα παιδάκι ένα παιδί που θα πει έχεις 2 π@@@@δες πατέρες; Ποιο είναι το πιο σημαντικό: να υπάρχουν δύο γονείς που να το χτυπάνε ή να υπάρχουν δύο γονείς που θα το αγαπάνε και θα το φροντίζουν»;