«Φιλαράκια»: Η Warner στέλνει πρόστιμα σε όσους κατεβάζουν παράνομα τα επεισόδια;

09.06.2015
Μπορεί η τιμή των DVD να έχουν πέσει αρκετά πλέον σε σχέση με το παρελθόν, μπορεί η σειρά να είναι διαθέσιμη μέσω streaming υπηρεσιών, τουλάχιστον όσον αφορά το εξωτερικό, μπορεί να παίζεται συνεχώς σε επανάληψη ακόμα και σήμερα σε Ελλάδα κι εξωτερικό, όμως, υπάρχουν ακόμα αρκετοί χρήστες που κατεβάζουν επεισόδια των «Friends» παράνομα.

Σύμφωνα με το Torrent Freak, το στούντιο παραγωγής, Warner Bros, έχει βαλθεί να το κόψει το άθλημα στους χρήστες. Γι’ αυτό το λόγο, τις τελευταίες ημέρες, στέλνει μηνύματα για πρόστιμα των 20 δολαρίων σε όσους χρήστες έχουν αποπειραθεί να κατεβάσουν παράνομα κάποιο επεισόδιο από τα κλασικά πλέον «Φιλαράκια».

«Η Warner κατανοεί κι εκτιμά το γεγονός ότι είστε φαν του περιεχομένου της, η παράνομη μεταφόρτωση κι η λήψη περιεχομένου της που προστατεύεται από τους κανόνες περί πνευματικών δικαιωμάτων, είναι ένα σοβαρό θέμα. Η οικονομική ζημιά στη Warner από τη συμπεριφορά σας υπερβαίνει κατά πολύ τα 20 δολάρια, αλλά αποσκοπώντας στο να σταματήσετε να κατεβάζετε παράνομα περιεχόμενο της WB, είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε αυτή τη συμβιβαστική προσφορά», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα της Warner Bros.