Γνωστή παρουσιάστρια ξεσπά κατά του Λάτσιου: «Ο Γιάννης με πείραξε»

19.06.2015
Το παράπονο της για το Γιάννη Λάτσιο εξέφρασε από την εκπομπή Καρντάσιανς, γνωστή παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την Βάσια Τριφύλλη, η οποία ήταν καλεσμένη στα Καρντάσιανς και μίλησε για όλα αλλά φρόντισε να ξεσπάσει εναντίον του Γιάννη Λάτσιου.

«Έχω τσαντιστεί με τον Γιάννη.Στο “Dancing with the stars” περάσαμε ωραία, αλλά ο Γιάννης δεν με εκμεταλλεύτηκε μετά και με πείραξε. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ωραίο που μεγαλώνουμε, αλλά δεν είναι προνόμιο. Όλοι θα γεράσουμε και υπάρχουν πάντα θέσεις για μεγάλους ανθρώπους αλλά αυτό δεν το κάνουν στην Ελλάδα».

Εν το μεταξύ, όταν ρωτήθηκε για το τι θα ήθελε να κάνει σήμερα στην τηλεόραση η Τριφύλλη απάντησε:

«Δεν με ενδιαφέρει. Σε ένα πάνελ δεν θα μπορούσα να είμαι; Στην επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”; Συγγνώμη, αλλά έχω τσαντιστεί με τον Γιάννη. Ας με ακούσει, ας του το πείτε. Αλλά, ρε πούστη, γιατί με παροπλίζεις;

Αφού στα φέρνω ακόμα! Αφού φέρνω νούμερα στο χέρι! Τι άλλο να κάνω; Να ισχυριστώ ότι είμαι 20 ετών; Ε, δεν είμαι! Αυτή που κάνει στο εξωτερικό το “Ραντεβού στα τυφλά” το κάνει ακόμα, ενώ έχει στραβώσει το στόμα της. […] Στην Ελλάδα γέρασες, άρα είσαι λεπρή».

Ταυτόχρονα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε και τη μεγάλη επιτυχία του «Ραντεβού στα Τυφλά», το οποίο παρουσιάζε:

«Τι ωραία παρέα που ήμασταν τότε. Το “Ραντεβού στα τυφλά” έμεινε στην ιστορία, έκανε 98% τηλεθέαση. Ξεπεράσαμε στο NBA. Στους 100 Έλληνες με έβλεπαν οι 98».