Μπόσνιακ: Σπουδαίες αποκαλύψεις στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση

21.06.2015
Η Υβόννη Μπόσνιαλ, ελέω της σχέσης της με τον Αντώνη Ρέμος είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της showbiz.

Και μπορεί σχεδόν κάθε εβδομάδα να φιγουράρει στα εξώφυλλα των lifestyle περιοδικών, όμως, σπάνια έως καθόλου δεν εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Και όταν το κάνει αυτό, υπάρχει λόγος. Όπως καλή ώρα το πρωί της Κυριακής που έκανε μία εξαίρεση και πήγε καλεσμένη στην εκπομπη της φίλης της και κουμπάρας της, Μαρία Μπεκατώρου λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της.

«Ήρθα πριν 9 χρόνια για να κάτσω μόλις δυο εβδομάδες. Ήταν πολύ καλή η δουλειά, ένιωθα και ωραία στην Ελλάδα. Είναι το σπίτι μου, ο Αντώνης είναι το σπίτι μου. Όταν γνωριστήκαμε μιλούσαμε Γερμανικά και Αγγλικά, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε αμέσως, χωρίς να πούμε κάτι, αυτό είναι όμορφο. Μετά τον ερωτεύτηκα απότομα, δεν πέρασε καιρός, δυο μήνες μετά τη γνωριμία μας μέσα σε κοινή παρέα. Έχει πάρα πολύ χιούμορ…», αποκάλυψε στην κολλητή της.

Και συνέχισε την εξομολόγηση της, εξηγώντας πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα, κυρίως μετά τον ερχομό του παιδιού.

«Με βοήθησε πολύ ο Αντώνης, δεν το περίμενα να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Δε νιώθω άνετα με την υπερέκθεση. Προσπαθώ να στέκομαι δίπλα του, πίσω του» είπε.

Και πρόσθεσε για τον αγαπημένο της, αλλά και την κόρη τους:

«Με τον Αντώνη έχουμε την ίδια σκέψη. Θέλω να είναι τυχερή (σ.σ. η κόρη τους), να έχει υγεία, σιγουριά με τον εαυτό της, ανεξάρτητη. Μακάρι να πάρει λίγη από την τύχη μου, γιατί έχω γενικά πολύ. Θέλω να είναι ένα χαρούμενο παιδί».