Παραμένει στο πρωινό ο Σεφερλής; Τι είπε στο φινάλε της εκπομπής;

26.06.2015
Ακόμα δεν έχει κλείσει επισήμως η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκου Σεφερλή με το Mega, αντίθετα με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που έχουν ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό τους για τα επόμενα τρία χρόνια με τον ΑΝΤ1.

Στο φινάλε του σημερινού «Mega με Μία», ο Μάρκος Σεφερλής φρόντισε να δώσει το στίγμα του για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά κι αν ο ίδιος θα συνεχίσει να είναι οικοδεσπότης του Πρωινού του Μέγκα.

Φυσικά, ο Μάρκος μίλησε τελευταίος και άφησε πρώτα όλους τους συνεργάτες του να μιλήσουν στο συγκινητικό αυτό φινάλε της εκπομπής.

Η Έλενα Τσαβαλιά, εμφανώς συγκηνιμένη, βούρκωσε και τόνισε πως ήταν μια εκπομπή όπως ζούμε την καθημερινότητα, με τις ευχάριστες και τις πιο πικρές στιγμές της.

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε η Έλενα κλαίγοντας.

Η Χριστίνα Πολίτη τόνισε πως η φετινή ήταν η καλύτερη τηλεοπτική παρέα που είχε ποτέ ενώ το κορυφαίο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως μετά από 6 χρόνια στο πρωινό δεν είχε λόγια για να πει κάτι και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Κάθε τέλος είναι σκοπός, οπότε και φέτος πιστεύω πως επετεύχθη ο σκοπός».

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αγκαλιά, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε:

«Τελευταία ήρθαμε αρκετά κοντά, έτσι γίνεται με τους πολύ αγαπημένους ανθρώπους, υπάρχουν και τέτοιες στιγμές. Όλα αυτά είναι περασμένα- ξεχασμένα. Ήταν τόσο έντονη η σχέση όλο αυτό το διάστημα», ενώ μιλώντας για τον καυγά που είχαν προ εβδομάδων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπλήρωσε πως τιμά και θαυμάζει το Μάρκο Σεφερλή, όπως έκανε πάντα.

Τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής, έκλεισε το μάτι για το ραντεβού του με τους τηλεθεατές την επόμενη σεζόν:

«Εννιά μήνες ήμασταν κοντά σας, όλοι δώσαμε το παρόν, ωραίες στιγμές, ευχάριστες στιγμές, γελάσαμε, κλάψαμε, το ίδιο πιστεύουμε κάνατε κι εσείς, θα μείνουμε στις ευχάριστες στιγμές. Τα μηνύματα από εσάς όλη τη χρονιά, ήταν πάρα πολλά. Δεν το ειχα ξανακάνει, το τόλμησα, η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη, ραντεβού στο Mega τη Δευτέρα, που έχω να μιλήσω για το τι θα γίνει από δω και πέρα. σας ευχαριστώ όλους εσάς.

Μας δείξατε ότι θέλετε να είμαστε εδώ, θέλουμε να είμαστε εδώ, όλα είναι θέμα χρόνου».