Πανικός για Ελένη: Παραλίγο να φανεί το παιδί της στον «αέρα»! (vds)

26.06.2015
Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια – για την ακρίβεια μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο – προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κι εκεί, που τα βλέπαμε κάθε εβδομάδα στα περιοδικά, τώρα η παρουσιάστρια δε θέλει καν να τα δείχνει. Εξάλλου, φωτογραφίες των παιδιών της από το εσωτερικό του ξενοδοχείου όπου είχε κάνει τα γενέθλια πριν λίγους μήνες, ήταν η αιτία για να ξεσπάσει η άγρια κόντρα με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη και το περιοδικό Hello.

Την Παρασκευή, στην τελευταία για φέτος εκπομπή της χρονιάς, παραλίγο να φανεί στον «αέρα» ένα από τα τέσσερα παιδιά της, προκαλώντας πανικό στο Λενιώ. Ήταν τη στιγμή που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία, όταν η κάμερα έδειξε το ipad της και ζούμαρε. Η παρουσιάστρια αμέσως αντιλήφθηκε ότι θα φαίνονταν οι φωτογραφίες με το παιδί και σκιάχτηκε στην ιδέα.

«Μισό λεπτάκι να βγάλω μια φωτογραφία... Μη δείχνεις γιατί έχω φωτογραφίες με το παιδί μου... Μισό λεπτάκι... έφυγε το παιδί μου... ωχ ξαναβγήκε το παιδί μου, μη δείξεις» έλεγε πανικοβλημένη.