Πάνια: Μιλά ανοιχτά για τις φήμες ότι χωρίζει με Καρβέλα!

07.09.2015
Πριν λίγες μέρες, μία ανάρτηση σε γνωστό σάιτ ότι χωρίζουν Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας, έκανε το γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt. Και σχεδόν όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό, καθώς με τίποτε δεν περιμέναμε και κυρίως δεν πιστεύαμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι θα έφτανε στο διαζύγιο.

Μάλιστα, το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Καρβέλας έχει ήδη φύγει από το σπίτι και μένει σε ένα άλλο στα βόρεια προάστια. Ωστόσο, οι φήμες του χωρισμού αποδείχθηκαν… φούμαρα καθώς το ζευγάρι πριν λίγες μέρες πήγε μαζί και αγαπημένο σε βάφτιση. Μάλιστα, ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές και τα μάλα αγαπησιάρικες στιγμές.

Τώρα, ήρθε η σειρά της Αννίτας να μιλήσει ανοιχτά για τα δημοσιεύματα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όπως αποκάλυψε, η Χριστίνα Λαμπίρη στην πρεμιέρα της εκπομπής της, το πρωί της Δευτέρας (7/9) ρώτησε την Πάνια για όσα γράφτηκαν κι εκείνη της ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά.

«Συναντηθήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Τη ρώτησα εννοείται εγώ. Αγενέστατη. Αλλά η δουλειά, δουλειά. Μου είπε έχω γελάσει τόσο πολύ. Γιατί τώρα το «σενάριο» θέλει τον Καρβέλα, να έχει βρει και σπίτι, κανονικά. Να έχει φύγει. Να έχει μετακομίσει. Να έχει πάρει πράγματα. Τι να λέμε; Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι καλύτερα από ποτέ» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Λαμπίρη.