Πρεμιέρα για Παπαδάκη και Τσαπανίδου- Τι είπαν στους τηλεθεατές [vds]

07.09.2015
Την πρώτη καλημέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπαν σήμερα στο κοινό τους ο Γιώργος Παπαδάκης κι η Πόπη Τσαπανίδου στις 7 και στις 10 το πρωί αντίστοιχα μέσα από τον ANT1 και το Star.

Για τον Γιώργο Παπαδάκη σημερινή πρεμιέρα έχει σημασία αφού επέστρεψε με τον αρχικό τίτλο που είχε κάνει πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του ANT1 στις 28 Απριλίου 1992 κι έγραψε ιστορία για 20 χρόνια.

«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα σας κυρίες και κύριοι φίλες και φίλοι. Να έχουμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε καλό υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου. Ξαναγυρίζουμε. Ξαναγυρίζουμε στα γνώριμα λημέρια. Με λίγο διαφορετικά χρώματα και ένα διαφορετικό σήμα. Αδιανόητο για εμένα αλλά κάποια στιγμή πειθάρχησα να αλλάξουν τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Της εκπομπής, - αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά όλους τους συντελεστές αυτούς της εκπομπής - που άνοιξε το δρόμο στην πρωινή ζώνη. «Καλημέρα Ελλάδα» λοιπόν θα το λέμε και θα γεμίζει το στόμα μας. Να σας καλημερίσουμε να σας καλωσορίσουμε, να σας ευχηθούμε τα καλημέρα κυρίες και κύριοι», είπε στους τηλεθεατές της εκπομπής.

Με πιο καλοκαιρινή διάθεση επέστρεψε η Πόπη Τσαπανίδου, κάτι που φάνηκε και από τον πρόλογό της:

«Είπαμε να έρθουμε με crawl, ένα ύπτιο, ένα crawl ένα ελεύθερο, έτσι δεν συνηθίσαμε από το καλοκαίρι; Μέχρι και χθες που το θερμόμετρο χτυπούσε 42 στις παραλίες ήταν ο κόσμος. Εκεί έκλαιγε τον καημό του, έλεγε τον πόνο του, χαιρόταν κιόλας διότι η ζωή συνεχίζεται. Σήμερα γυρίσαμε κι εμείς με μία θάλασσα στο backround και λέμε να μην την αφήσουμε τη θάλασσα αυτή τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή. Όσο μπορούμε να τη διατηρήσουμε στη μνήμη αλλά και στα μάτια μας, έστω και στο ψυχρό μάτι του φακού της τηλεόρασης».